ΚΟΣΜΟΣ

Γιάννα Τερζή: Το πρόβλημα υγείας μου το ανακάλυψα τυχαία από μία μαγνητική – Είναι αρκετά σπάνιο

Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ γιατί κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση ακριβώς όπως ήσουν πριν, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η Γιάννα Τερζή μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στην υγεία της και συγκεκριμένα τον όγκο που είχε στον νωτιαίο μυελό, το οποίο αποκάλυψε πριν από κάποιον καιρό.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Απριλίου καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στον νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ σοβαρό, έγινε μέσα στην πανδημία. Δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ, ήταν βαρύ με όλα όσα γίνονταν αλλά ήταν δύσκολο και για μένα να βγω και να πω τι έχει συμβεί. Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σπάνια, σαν ιατρική περίπτωση. Το ανακάλυψα τυχαία σε μια μαγνητική, γιατί πονούσε η μέση μου. Εκεί φάνηκε η άκρη του προβλήματος. Είχα έναν όγκο, δεύτερου βαθμού. Δεν ήταν αναγκαστικά κάτι κακό, ήμουν τυχερή σε αυτό. Όχι αθώο και τελείως όμως».

Και συνέχισε: «Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ γιατί κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση, ακριβώς όπως ήσουν πριν, ό,τι και να γίνει. Θα βγεις με κάτι διαφορετικό όσον αφορά στην ποιότητα της ζωής σου. Έκανα ολόκληρη έρευνα μέχρι να βρω τον κατάλληλο γιατρό. Όταν έχεις μια σπάνια περίπτωση πρέπει να βρεις αυτόν τον έναν γιατρό που χειρουργεί αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις. Η αποκατάσταση ήταν 1,5 χρόνο το βαρύ. Ήμουν τρεις εβδομάδες στην κλινική και μετά φεύγεις από εκεί με αμαξίδιο. Είχα θέμα από τη μέση και κάτω για τους πρώτες μήνες. Δεν είχα αίσθηση του κάτω μέρος του σώματός μου. Ήταν σαν να μην είχα σώμα από τη μέση και κάτω. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Τα έμαθα ξανά όλα από την αρχή. Με φυσικοθεραπείες…».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button