ΚΟΣΜΟΣ

Φρουρός σωριάζεται στο πάτωμα δίπλα στην σορό της Βασίλισσας Ελισάβετ (Βίντεο)

Οι φρουροί αυτοί ανήκουν σε τρία διαφορετικά στρατιωτικά σώματα που υπηρετούν ως σωματοφύλακες του/της μονάρχη και φρουροί του παλατιού.

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με έναν φρουρό να σωριάζεται κυριολεκτικά στο πάτωμα με το πρόσωπο, την ώρα που πίσω του ακριβώς ήταν τοποθετημένη η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ.

ADS

Φαίνεται πως ο φρουρός δεν άντεξε την κούραση από την πολύωρη ορθοστασία των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει εν ώρα καθήκοντος.

Οι φρουροί αυτοί ανήκουν σε τρία διαφορετικά στρατιωτικά σώματα που υπηρετούν ως σωματοφύλακες του/της μονάρχη και φρουροί του παλατιού.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσιεύει το σχετικό βίντεο, ένας από αυτούς τους φρουρούς λιποθύμησε εχθές το βράδυ και έπεσε με το πρόσωπο πάνω στο πέτρινο πάτωμα της τεράστιας αίθουσας όπου μεταφέρθηκε εχθές το φέρετρο της μονάρχη.

Λίγες στιγμές πριν καταρρεύσει στο πάτωμα, ο άνδρας έδειχνε να μην μπορεί να σταθεί καλά στα πόδια του, και είχε κατέβει για λίγες στιγμές από την πλατφόρμα, προτού επιστρέψει ξανά στην θέση του.
Το περιστατικό έγινε ενώ είχε ξεκινήσει η αλλαγή φρουράς και, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η ζωντανή μετάδοση από την αίθουσα του Γουεστμίνστερ διακόπηκε για αρκετά λεπτά καθώς η αστυνομία έσπευσε να βοηθήσει τον άνδρα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button