ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Γαλλία: Σκότωσε και διαμέλισε τον συγκάτοικό του μετά από καυγά

Τρεις ημέρες αφότου βρέθηκε ένα αποκεφαλισμένο και διαμελισμένο πτώμα στην άκρη ενός δρόμου στη νοτιοδυτική Γαλλία, ο συγκάτοικος του θύματος ομολόγησε το έγκλημα και του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία.

Η αντεισαγγελέας του Μοντομπάν, Αν Γκολιέ, ανέφερε ότι από τις έρευνες που διεξήχθησαν ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο ύποπτος, ο οποίος συγκατοικούσε με το θύμα σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα. Ο συλληφθείς ομολόγησε ότι τη νύχτα της Πέμπτης 23 προς την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, σκότωσε τον φίλο του με κλοτσιές και χτυπώντας τον με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια διαμέλισε το πτώμα για να το κρύψει. Προηγουμένως είχαν καταναλώσει αλκοόλ και καυγάδισαν έντονα.

ADS

Είχε καταδικαστεί για προσβολή δημοσίας αιδούς και απειλές θανάτου

Ο 52χρονος ύποπτος κατάγεται από το νησί Ρεϊνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό, και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί από γαλλικά δικαστήρια για προσβολή δημοσίας αιδούς και για απειλές θανάτου. Το απόγευμα της Παρασκευής, 24 Δεκεμβρίου, δύο άνθρωποι που έκαναν περίπατο εντόπισαν το πτώμα στην άκρη του δρόμου. Το κεφάλι του θύματος βρέθηκε την επόμενη ημέρα, μέσα σε μια πλαστική σακούλα, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων. Το θύμα, ηλικίας 31 ετών, ήταν επίσης γνωστός στις αστυνομικές αρχές για κλοπές και άλλα αδικήματα.

Related Articles

Back to top button