ΚΟΣΜΟΣ

«Είμαι τόσο όμορφη που οι άνδρες με βλέπουν ως τρόπαιο και οι γυναίκες με βρίσκουν τρομακτική»

Ξέσπασε μέσω του λογαριασμού της στο TikTok, για τον μύθο του «προνομίου της ομορφιάς»

Το να είσαι όμορφος και ελκυστικός δεν είναι απαραίτητα πλεονέκτημα σύμφωνα με μια TikToker από την Νέα Υόρκη, η οποία υποστηρίζει ότι συγκεντρώνει πάνω της περίεργα βλέμματα, ακούει αρκετά σκληρά σχόλια αλλά και την αποκλείουν από πράγματα επειδή έχει όμορφη εμφάνιση.

Ο λόγος για την Brenttany Sharraine η οποία για άλλη μια φορά, ξέσπασε μέσω του λογαριασμού της στο TikTok, για τον μύθο του «προνομίου της ομορφιάς», δηλαδή την ιδέα που επικρατεί ότι οι γυναίκες με ωραία εμφάνιση έχουν μια εύκολη ζωή.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι προνόμιο της ομορφιάς», έγραψε η Sharraine στο βιντεάκι της, το οποίο επανήλθε αυτή την εβδομάδα στα social media, αφού έγινε viral και συγκέντρωσε σχεδόν 850.000 views, σύμφωνα με τη New York Post.

«Ναι, με καρφώνουν πολλές φορές και λαμβάνω και πολλά κομπλιμέντα επίσης», παραδέχτηκε σε ένα βίντεο, προτού συνεχίσει: «Ορισμένοι άνθρωποι χαζεύουν, όμως άλλοι με κοιτούν με βλοσυρή έκφραση».

@brenttanye

I’ve been seeing pp videos on my fyp. I don’t know if this is pretty privilege but this is my insight #adviceforwomen #prettyprivilege #journeyofself

♬ A moist healing song – Nez Tunes

Η εντυπωσιακή TikToker – η οποία εργάζεται ως ομιλητής παρακίνησης – ισχυρίζεται ότι είναι πάντα οι γυναίκες εκείνες που της ρίχνουν παράξενα βλέμματα την ώρα που περνάει δίπλα τους. «Δεν έχω προσέξει ποτέ άντρα να με κοιτά με αυτόν τον τρόπο», λέει.

Πρόσθεσε ότι άλλες γυναίκες της έχουν πει επίσης πως μοιάζει «πολύ τρομακτική, παρά το γεγονός ότι δεν είμαι καθόλου κακιά με τους ανθρώπους».

«Μου έχουν πει γυναίκες ότι νόμιζαν ότι ήμουν σκ@@@ όταν με πρωτογνώρισαν», είπε, συνεχίζοντας: «Επίσης με έχουν αποκλείσει από παρέες, ακόμη κι αν εγώ δημιούργησα αυτή την ομάδα φίλων».

Δεν είναι όμως μόνο οι γυναίκες που δεν της συμπεριφέρονται σωσωτά. Λέει ότι έχει περάσει δύσκολα και με τους άντρες. «Με έχουν καλέσει σε εκδηλώσεις και συναντήσεις με συνεργάτες… Γνωρίζω τώρα ότι ως γυναίκα στα 20 τόσα της ότι με έχουν χρησιμοποιήσει ως τρόπαιο».

H Sharraine υποστήριξε ακόμη ότι οι σύντροφοί της ήθελαν πολύ να τη γνωρίσουν σε φίλους και οικογένεια όταν άρχισαν να βγαίνουν, μια κίνηση που υπονοούσε επίσης ότι την έβλεπαν ως ένα τρόπαιο.

Η ίδια έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στο viral πλέον βίντεό της, ίσως γιατί περίμενε επιθέσεις από ορισμένους.

Related Articles

Back to top button