ΚΟΣΜΟΣ

Δύσκολες ώρες για την Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία των γιατρών για την υγεία της

Ο πρίγκιπας διάδοχος Κάρολος και η Καμίλα έχουν μεταβεί στο Μπαλμόραλ για να βρεθούν στο πλευρό της

Ανησυχία από τους γιατρούς της Βασίλισσας Ελισάβετ για την κατάσταση της υγείας της, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ η 96χρονη μονάρχης βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

«Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και της συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση», αναφέρουν τα ανάκτορα.

Τα μέλη της στενής της οικογένειας έχουν ενημερωθεί, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση με την οποία υποβαθμίζονται οι φήμες ότι η βασίλισσα είχε πτώση.

Ο πρίγκιπας διάδοχος Κάρολος και η Καμίλα έχουν μεταβεί στο Μπαλμόραλ για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου ITV.

Με μελανιασμένο χέρι χαιρέτησε την Λιζ Τρας

Η συνάντηση της Βασίλισσας Ελισάβετ με τη νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας, Λιζ Τρας, όπου της έδωσε την εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης έφερε νέο κύκλο ανησυχία για την κατάσταση της 96χρονης.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0oQAeWDBcszKWAJvUaVbDnKQSrE3JTsouTfaxBw1TmaTSQXjy7VmQn62dMwV8QSzgl&id=100050232861148

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, διακρίνεται το χέρι της Ελισάβετ να έχει μια μεγάλη μελανιά, ενώ εκείνη φαίνεται καταβεβλημένη και μαζεμένη. 

Βασίλισσα Ελισάβετ και Λιζ Τρας

Related Articles

Back to top button