ΚΟΣΜΟΣ

Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε επιδρομή του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη

Το βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης θεωρείται προπύργιο ένοπλων παλαιστινιακών οργανώσεων και είναι θέατρο συχνών επιδρομών του ισραηλινού στρατού

Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα σε επιδρομή του ισραηλινού στρατού στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, μετέδωσε το παλαιστινιακό πρακτορείο Wafa.

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από σφαίρες στην Τούμπας μέσα στο αυτοκίνητό του, πάνω στο οποίο φωτογράφος του AFP είδε πολλά σημάδια από σφαίρες.

νας ακόμη άνδρας σκοτώθηκε επίσης από σφαίρες στη διάρκεια επιχείρησης του ισραηλινού στρατού στον καταυλισμό προσφύγων αλ Φάρα κοντά στην Τούμπας, στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης.

Το βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης θεωρείται προπύργιο ένοπλων παλαιστινιακών οργανώσεων και είναι θέατρο συχνών επιδρομών του ισραηλινού στρατού.

Από την αρχή του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, στις 7 Οκτωβρίου, η βία έχει ενταθεί στη Δυτική Όχθη, περιοχή που κατέλαβε το Ισραήλ το 1967.

Τουλάχιστον 461 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τα πυρά Ισραηλινών στρατιωτών και εποίκων, σύμφωνα με την Παλαιστινιακή Αρχή που διοικεί την περιοχή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button