ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν το έκανε εγώ, το έκανε ο σκύλος» – Η Χερντ αρνείται πως ήταν δικά της τα περιττώματα

«Είχε φάει από τη μαριχουάνα του Τζόνι, όταν ήταν κουτάβι και έκτοτε αντιμετωπίζει προβλήματα με το έντερό του» ισχυρίστηκε η ηθοποιός στο δικαστήριο

Η Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ έχουν προχωρήσει σε πολλές προσωπικές αποκαλύψεις σχετικά με τον προβληματικό έγγαμο βίο τους, αφού η δικαστική διαμάχη ανάμεσά τους για συκοφαντική δυσφήμηση, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πριν από λίγο καιρό, ο Τζόνι Ντεπ, ισχυρίστηκε ενώπιον δικαστή και εισαγγελέα, ότι η Χερντ είχε αφοδεύσει στο συζυγικό τους κρεβάτι, μετά από έναν έντονο καυγά που είχαν. Όταν ο ηθοποιός ξύπνησε το πρωί, είδε «ανθρώπινα» όπως είπε ο ίδιος περιττώματα δίπλα του, υποδεικνύοντας τη Χερντ, ως υπαίτια.

Η Άμπερ Χερντ επέστρεψε στη δικαστική αίθουσα τη Δευτέρα το πρωί για να καταθέσει εναντίον του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ.

Η ίδια αναφέρθηκε στο περιστατικό τον Φεβρουάριο του 2016 και όσα συνέβησαν στο ρετιρέ τους στο Λος Άντζελες μετά από καυγά το προηγούμενο βράδυ, στα 30α γενέθλιά της.

Η Χερντ αρνήθηκε τις κατηγορίες και ανέφερε ότι δεν ήταν εκείνη που αφόδευσε στο κρεβάτι, αλλά το ένα από τα τεριέ, ο Μπου, εξηγώντας στο δικαστήριο ότι το σκυλί είχε «φάει από τη μαριχουάνα του Τζόνι Ντεπ, όταν ήταν κουτάβι και έκτοτε αντιμετωπίζει προβλήματα με το έντερό του».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ηθοποιός ξεκίνησε την κατάθεσή της λέγοντας ότι το πρώτο περιστατικό βίας από τον Ντεπ, συνέβη το 2012 και όχι το 2013 όπως έχει ισχυριστεί στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα και σχετικά με αυτό, η Χερντ είπε: «Δεν το ξεχνάω ποτέ, έτσι το θυμάμαι. Αλλάζει τη ζωή σου. Ποτέ δεν ξεχνάς τη στιγμή που κάποιος σε χτυπάει έτσι. Απλώς είχα λάθος ημερομηνία».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button