ΚΟΣΜΟΣ

Δανία: 5,5 ευρώ το ένα αντισηπτικό, 134 ευρώ τα δύο

Οι υπεύθυνοι του σουπερμάρκετ «Rotunden» στην Δανία ανακάλυψαν έναν τρόπο ώστε οι πελάτες να μην αδειάζουν τα ράφια με τα αντισηπτικά λόγω κορωνοϊού.

Ένα μπουκαλάκι απολυμαντικού χεριών κοστίζει 40 κορώνες Δανίας, δηλαδή 5,50 ευρώ. Τα δύο μπουκαλάκια όμως της ίδιας εταιρείας κοστίζουν 1.000 κορώνες Δανίας, δηλαδή 134 ευρώ.

Έτσι, πλέον οι πελάτες δύσκολα αγοράζουν και δεύτερο μπουκαλάκι με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαθέσιμα για όλους.

Στην σελίδα στο Facebook του σούπερ μάρκετ, που θεωρείται από τα delicatessen στη χώρα, οι υπεύθυνοι απευθυνόμενοι στους πελάτες τους ανέφεραν:

«Αγαπητοί πελάτες, έχουμε μεγάλη ευθύνη για τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μόνον με τη βοήθεια και κατανόηση του καθενός από εσάς.

Μπορώ να βοηθήσω με τον κάτωθι τρόπο: Να απολυμαίνω ή να πλένω τα χέρια μου στην είσοδο και να χρησιμοποιώ γάντια. Αν είστε οικογένεια, παρακαλούμε να επιτρέψετε την είσοδο μόνο σε ένα άτομο για τις αγορές, αν αυτό είναι δυνατό.

Θα υπάρξουν περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να περιορίζουμε τον αριθμό των ατόμων που θα δεχόμαστε ταυτοχρόνως στο κατάστημα. Στο Facebook θα σας ενημερώνουμε για όποια αλλαγή λειτουργίας. Να προσέχετε και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button