ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός σε αστυνομικό τμήμα στο Τενεσί – Παντρεμένη αστυνομικός με…6 συντρόφους!

Εκτός υπηρεσίας μετά από έρευνα για τις ερωτικές περιπτύξεις αστυνομικών ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας.

Ένα μικρό αστυνομικό τμήμα του Τενεσί έχει συγκλονιστεί από τις καταγγελίες για άγρια σεξουαλικά παραπτώματα. Μια παντρεμένηγυναίκα αξιωματικός φέρεται να είχε ερωτικές περιπτύξεις με έξι συναδέλφους της. Και όλα αυτά ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας.

Η αξιωματικός Maegan Hall και οι συνάδελφοί της φέρονται να συμμετείχαν σε άγριες ερωτικές περιπτύξεις, σύμφωνα με το WTVF TV. Τα καμώματά τους οδήγησαν στην απόλυση της Hall και των συναδέλφων της. Εκτός υπηρεσίας και οι Lewis Powell, Juan Lugo, Ty McGowan, Seneca Shields μετά την εσωτερική έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο.

Η Maegan Hall, που ισχυριζόταν ότι βρισκόταν σε ανοιχτό γάμο, φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post να καυχιόταν για τα… προσόντα ενός εκ των συντρόφων της. Με τους συναδέλφους της αντάλλαζαν γυμνές φωτογραφίες, είχε κάνει στοματικό σεξ με δύο συναδέλφους της στο αστυνομικό τμήμα La Vergne Tenn. και είχε γδυθεί σε ένα πάρτι.

Η καταγγελία, οι αποκαλύψεις, οι απολύσεις

Δύο ακόμη συνάδελφοί της, ο Patrick Magliocco και ο Larry Holladay διατήρησαν τις θέσεις τους. Τέθηκαν όμως σε διαθεσιμότητα. Τα εξωσυζυγικά ραντεβού πραγματοποιούνταν σε ξενοδοχεία και πάρτι στα σπίτια συναδέλφων τους. Η έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά των αστυνομικών ξεκίνησε μετά από καταγγελία στον δήμαρχο της La Vergne, Jason Cole. 

Είχε ενημερωθεί πως η αξιωματικός είχε ερωτικές περιπτύξεις με αρκετούς συναδέλφους της. Είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον Patrick Magliocco και τη σύζυγό του. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πληροφορία, ο Patrick Magliocco παραδέχτηκε ότι είχαν κάνει σεξ με τη Maegan Hall πολλές φορές. Παραδέχτηκε πως την είχε δει να φιλιέται με τον Larry Holladay.

Αφού αρχικά αρνήθηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τους Powell και Magliocco, η Hall αργότερα παραδέχτηκε τις σχέσεις. Από τις καταθέσεις των αστυνομικών προέκυψε ότι κάποια από τα ερωτικά παιχνίδια τους λάμβαναν χώρα ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας. Ο Andrew Patton, που συνέταξε την έκθεση και διεξήγαγε την έρευνα, επέβαλε κυρώσεις σε οκτώ αστυνομικούς για ανάρμοστες συμπεριφορές των αστυνομικών.

Related Articles

Back to top button