ΚΟΣΜΟΣ

Bambie Thug: «Εμείς είμαστε η Eurovision, δεν είναι η EBU, να πάνε να γ******ει»

Μία «επίθεση» έκανε το Bambie Thug στην ΕΒU, μετά το τέλος του μεγάλου τελικού στη Eurovision.

Η εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στον διαγωνισμό, παρά το γεγονός ότι είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει το κοινό και να μπει ανάμεσα στα φαβορί, κατέκτησε τελικά την 6η θέση.

Αφού η Eurovision ολοκληρώθηκε και η Ελβετία με το Nemo κατέκτησε την πρωτιά, το Bambie Thug έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Σε αυτές, αναφέρθηκε στο άσχημο κλίμα που υπήρχε απέναντί του. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως μέλος της ισραηλινής αποστολής και συγκεκριμένα, ο στυλίστας παρενοχλούσε τη Μαρίνα Σάττι, το Bambie Thug και το Nemo, φωτογραφίζοντάς τους συνεχώς, στα παρασκήνια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η EBU έχει κάνει διάβημα στο Ισραήλ σχετικά με το θέμα. Στις δηλώσεις του, το Bambie Thug ισχυρίστηκε ότι ο ισραηλινός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός KAN δεν υπάκουσε στους κανόνες του διαγωνισμού και αυτό είχε τεθεί υπόψη της EBU, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

«Λοιπόν τώρα που είμαι ελεύθερο μπορώ να μιλήσω για τα πάντα σωστά; Το KAN, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας, υποκίνησε βία εναντίον μου δύο φορές, τρεις φορές», είπε, μετά τον τελικό το βράδυ του Σαββάτου.

«Το αναφέραμε στην EBU, είπαν ότι θα το παρακολουθήσουν. Περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή, ακόμα δεν έχουμε λάβει δήλωση πίσω. Η EBU επέτρεψε να γίνουμε αποδιοπομπαίοι τράγοι, μας επέτρεψε να είμαστε ο εκπρόσωπος του εαυτού μας για να τον υπερασπιστούμε. Αυτός ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν υπάκουσε τους κανόνες και ελπίζω την επόμενη χρονιά να μην τους επιτραπεί να διαγωνιστούν εξαιτίας αυτού», είπε.

Στη συνέχεια, το Bambie Thug ανέφερε: «Eίμαι τόσο περήφανο για το Nemo. Είμαι τόσο περήφανο για όλους μας. Καταφέραμε να μπούμε στη δεκάδα. Παλεύαμε τόσο πολύ για πολλά πράγματα πίσω από τη σκηνή. Ήταν τόσο δύσκολο για όλους μας. Είμαι τόσο περήφανο για μας. Και θέλω να πω πως εμείς είμαστε η Eurovision, δεν είναι η EBU, να πάνε να γαμ*****, δεν με νοιάζει πια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που κάνουμε εμείς οι διαγωνιζόμενοι, η κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει, η αγάπη, η υποστήριξη που έχουμε μεταξύ μας, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Ο κόσμος μίλησε. Τα non binary κερδίζουν»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button