ΚΟΣΜΟΣ

«Άτακτη» αστυνομικός παραιτήθηκε για να κάνει καριέρα στο OnlyFans

Η Σαμ Ελένα αρχικά τέθηκε σε διαθεσιμότητα και στη συνέχεια παραιτήθηκε

Mία αστυνομικός από τη Βρετανία παραιτήθηκε από τη Σκότλαντ Γιάρντ, όταν έγινε αντιληπτό ότι είχε δημιουργήσει λογαριασμό στο OnlyFans.

Η Σαμ Ελένα, που αυτοαποκαλείται «Άτακτη Αστυνομικός», δημοσίευσε σέξι φωτογραφίες και βίντεο και προκάλεσε σάλο στην υπηρεσία της.

Το όνομα του λογαριασμού της είναι «Inked Barbie» και στην περιγραφή γράφει «Good Girl Gone Bad» (Το καλό κορίτσι έγινε κακό), ενώ το συνοδεύει με ένα emoji καρτούν μιας αστυνομικού και ενός διαβόλου.

Η νεαρή αρχικά τέθηκε σε διαθεσιμότητα και πέρασε πειθαρχική ακρόαση από την Met Police του Λονδίνου και μετά παραιτήθηκε.

Όπως ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία όλοι έχουν δικαίωμα στην προσωπική τους ζωή, αλλά όταν εισέρχεσαι στην Αστυνομία οφείλεις να τηρείς κανόνες και να σέβεσαι τη στολή σου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανώτεροί της την είχαν προειδοποιήσει από το 2020, όταν ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok που την έδειχνε να ανταλλάσσει γλωσσόφιλα φορώντας τη στολή της.

Το ποτήρι όμως ξεχείλισε όταν διαπίστωσαν ότι ξεκίνησε να ανεβάζει πρόστυχο υλικό στο OnlyFans.

Εκπρόσωπος της Met Police δήλωσε για το περιστατικό:

«Είμαστε ενήμεροι για τον λογαριασμό και η αξιωματικός, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ιδιωτική μας ζωή, αλλά όταν γίνεσαι αστυνομικός υπογράφεις τον Κώδικα Δεοντολογίας. Εκεί αναφέρεται: «Θα συμπεριφέρομαι με τρόπο, είτε εντός είτε εκτός υπηρεσίας, ο οποίος δεν δυσφημεί την αστυνομική υπηρεσία ούτε υπονομεύει την εμπιστοσύνη του κοινού στην αστυνόμευση». Η εν λόγω αξιωματικός υποβάθμισε τη στολή της ποζάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button