ΚΟΣΜΟΣ

Αστρολόγος και influencer κατηγορείται ότι σκότωσε ολόκληρη την οικογένειά της

Η μοναδική επιζήσασα και μάρτυρας του εγκλήματος είναι η 9χρονη κόρη της.

Μετά τη μητέρα YouTuber που κρίθηκε ένοχη για παιδική κακοποίηση, μια ακόμα, πιο φρικτή ιστορία ενδοοικογενειακής βίας με influencer στο επίκεντρο ήρθε στην επιφάνεια από το New York Magazine. Αφορά την αστρολόγοDanielle Ayoka, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε ολόκληρη την οικογένειά της ανήμερα της έκλειψης του Ηλίου, με μοναδική επιζήσασα και μάρτυρα του εγκλήματος την 9χρονη κόρη της.

Ήταν 4μιση το πρωί της Δευτέρας όταν η αστυνομία εντόπισε στη μέση μιας λεωφόρου ένα μωρό οκτώ μηνών, που υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του. Στην ίδια περιοχή βρήκε ένα 9χρονο κορίτσι, επίσης τραυματισμένο, και τη μητέρα τους νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό τους που είχε προσκρούσει σε ένα δέντρο, στο κάθισμα του οδηγού.

Ήταν 4μιση το πρωί της Δευτέρας όταν η αστυνομία εντόπισε στη μέση μιας λεωφόρου ένα μωρό οκτώ μηνών, που υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του. Στην ίδια περιοχή βρήκε ένα 9χρονο κορίτσι, επίσης τραυματισμένο, και τη μητέρα τους νεκρή.

Λίγες ώρες μετά ένας γείτονας της οικογένειας βρήκε και τον πατέρα των παιδιών και σύζυγο της Ayoka νεκρόστην κουζίνα του σπιτιού τους, μαχαιρωμένο μέχρι θανάτου. Στο διαμέρισμα βρίσκονταν σκόρπια μαύρα φτερά και κάρτες ταρό.

Μιλώντας με το 9χρονο κορίτσι, η αστυνομία άρχισε να ανασυνθέτει το σκηνικό του εγκλήματος. Σύμφωνα με αυτό, αφού η Ayoka σκότωσε τον σύζυγό της τα ξημερώματα της Δευτέρας, δεν κατάφερε να σύρει τη σορό του έξω από το σπίτι και την άφησε στην κουζίνα. Κατόπιν πήρε τα δύο παιδιά στο αυτοκίνητο και έφυγε. Στη διάρκεια της διαδρομής, ζήτησε από την 9χρονη κόρη της, που κρατούσε αγκαλιά το μωρό, να βγει από το αυτοκίνητο αλλά εκείνη αρνήθηκε, οπότε με το όχημα εν κινήσει την έσπρωξε και την έριξε στη μέση του δρόμου. Λίγο αργότερα προσέκρουσε στο δέντρο.

Οι αναρτήσεις της, που περιλάμβαναν αστρολογικούς χάρτες, συμβουλές και συνεδρίες αυτοβοήθειας, είχαν προσελκύσει την προσοχή ακόμα και του Refinery29, που δημοσίευε τα tips της για επαγγελματική επιτυχία.

Σύμφωνα με το διαδικτυακό προφίλ της Danielle Ayoka, ήταν «αστρολόγος» και «δασκάλα ρέικι». Οι αναρτήσεις της, που περιλάμβαναν αστρολογικούς χάρτεςσυμβουλές και συνεδρίες αυτοβοήθειας, είχαν προσελκύσει την προσοχή ακόμα και του Refinery29, που δημοσίευε τα tips της για επαγγελματική επιτυχία. Μέχρι και αυτή την εβδομάδα, είχε στο Twitter 104.000 ακόλουθους.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, δημοσίευε διαρκώς προειδοποιήσεις για την έκλειψη του Ηλίου που πλησίαζε. Η πιο πρόσφατη, «η Αποκάλυψη είναι εδώ», έγινε αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button