ΚΟΣΜΟΣ

Άρης Τσάπης: «Δεν την παντρεύτηκα για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού»

Ο Άρης Τσάπης, που έγινε γνωστός ως Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok, για τις δουλειές του σπιτιού.

Ο μικρός και ατίθασος Θανάσης, που μεγάλωσε, παντρεύτηκε και απέκτησε παιδί, πριν από μερικές μέρες, ανάρτησε ένα βίντεο στο Tik Tok, μιλώντας για τις δουλειές του σπιτιού και σχολίασε μία αντίδραση ενός άλλου χρήστη του διαδικτύου, που έγινε κάτω από post της συζύγου του, Ειρήνης Ξυπνητού.

Ο Άρης Τσάπης συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού

Ειδικότερα, σε προηγούμενο βίντεο της Ειρήνης, φαινόταν να σκουπίζει ο Άρης το σπίτι και μία κοπέλα σχολίασε «μπράβο που βοηθάει» με την Ειρήνη να απαντά, με καλοπροαίρετη διάθεση, πως δε βοηθάει, αλλά συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού.

Στη συνέχεια, κάποιος σχολίασε «Τι να κάνουμε ρε φίλε; Κάποιοι τα φοράνε τα παντελόνια», με τον ηθοποιό να απαντάει «Ρε αδερφέ, αλήθεια σου λέω, κι εγώ φοράω παντελόνια. Και η Ειρήνη φοράει παντελόνι»

Και πρόσθεσε «Δεν καταλαβαίνω γιατί σκέφτεστε έτσι και δεν ξέρω άμα μένεις μόνος σου. Γιατί άμα μένεις μόνος σου, αναγκαστικά θα κάνεις τις δουλειές, δε γίνεται να μένεις σε ένα αχούρι. Άμα μένεις με τη μαμά, οκ. Κι εγώ στο σπίτι το πατρικό μου δεν έκανα δουλειές και ήρθα σε ένα σπίτι στο οποίο η γυναίκα δεν είναι η μαμά μου, αλλά είναι η σύντροφος μου, την έχω επιλέξει. Δεν την επέλεξα για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ή για να μεγαλώνει ένα παιδί. Την επέλεξα για να συμπορευτούμε σε αυτή τη ζωή μαζί. Όταν λέμε συμπορευτούμε, εννοούμε ότι τα κάνουμε όλα μαζί. Και τις δουλειές του σπιτιού και το μεγάλωμα του παιδιού και πολλά πράγματα. Άρα, δε βοηθάω την Ειρήνη που καθαρίζει το σπίτι, συμμετέχω στην καθαριότητα του σπιτιού. Αυτό είναι το σωστό. Και μην έχετε τέτοια μυαλά γιατί θα ‘ναι δύσκολα τα πράγματα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button