ΚΟΣΜΟΣ

Από την εταιρεία «Travelmate Robotics» νέα hands free βαλίτσα

Κινείται μόνη της και συγχρονίζεται με το smartphone του ιδιοκτήτη της .

 

 

Η βαλίτσα που αναμένεται να φέρει την επανάσταση στον κόσμο των αποσκευών παρουσιάστηκε και είναι καλύτερη από ο,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο λόγος για το νέο δημιούργημα της εταιρείας «Travelmate», την hands-free βαλίτσα, την οποία δεν χρειάζεται να τη μεταφέρετε οι ίδιοι, καθώς κινείται μόνη της δίπλα σας.

Η εντυπωσιακή βαλίτσα μπορεί να τοποθετηθεί τόσο κάθετα όσο και οριζόντια και κινείται με ταχύτητα 10.86 χιλιόμετρα την ώρα. Ακόμα, διαθέτει έναν μηχανισμό, ο οποίος της επιτρέπει να αντέχει το βάρος ακόμα μιας αποσκευής.

Η νέα αποσκευή της «Travelmate» προσαρμόζεται στην ταχύτητα των βημάτων του ιδιοκτήτη της και είναι πολύ εύκολο να οδηγηθεί είτε ανάμεσα σε πυκνό πλήθος είτε σε ανώμαλο έδαφος. Η νέα βαλίτσα συγχρονίζεται με το smartphone του ιδιοκτήτη της μέσω μιας εφαρμογής, δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να την καθοδηγήσει.

Ακόμα, η νέα καινοτόμα αποσκευή έχει την ικανότητα να αλλάξει κατεύθυνση, αν κάποιος βρεθεί μπροστά της, ώστε να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί.

Εκτός όλων των άλλων δυνατοτήτων της, η βαλίτσα-θαύμα, η οποία έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία «Travelmate Robotics», που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, μπορεί να φορτίσει τυχόν συσκευές μέσω της υποδοχής USB που διαθέτει.

Παρ’ όλα αυτά, η Travelmate δεν είναι ακόμα διαθέσιμη προς πώληση, αν και υπάρχουν ήδη προπαραγγελίες, ενώ η τιμή της ξεκινά από τα 399 δολάρια.

Related Articles

Back to top button