ΚΟΣΜΟΣ

Απειλές Μπαχτσελί: Τους περιμένει πνιγμός σε όσους κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα

Προκλητικές δηλώσεις δια στόματος Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι o τουρκικός λαός δεν αστειεύεται.

«Όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός» είπε ο αρχηγός του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί κάνοντας λόγο για εχθρική συμπεριφορά της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Μπαχτσελί δήλωσε πως «Η Ελλάδα έχει εχθρική συμπεριφορά. Αλλά όλοι ξέρουν και ο τουρκικός λαός τι κάνει στους εχθρούς. Ο τουρκικός λαός δεν αστειεύεται. Όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός.

Το αποτέλεσμα των προκλήσεων στα χωρικά μας ύδατα, είναι η βύθιση, οι κοιλιές των ψαριών, ο βυθός. Κανένας δεν θα μπορέσει να εκδιώξει την Τουρκία από την Μεσόγειο, να μας εγκλωβίσει στην Ανατολία».

Νωρίτερα, εν μέσω της κλιμακούμενης έντασης στο Αιγαίο, το πρακτορείο Anadolu ανάρτησε βίντεο με μήνυμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ελληνικούς υπότιτλους.

«Αναβάλλαμε τις σεισμικές δραστηριότητες εξερεύνησης για λίγο στην περιοχή, κατόπιν αιτήματος της Γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ, ως ένδειξη καλής θέλησης. Ωστόσο, η ελληνική πλευρά έδειξε για άλλη μια φορά πως δεν ενήργησε με καλή πίστη και στράφηκε σε συμφωνία με την Αίγυπτο που δεν έχει καμία νομική βάση» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Ερντογάν που διευκρίνισε για άλλη μια φορά πως «η Τουρκία δεν έχει βλέψεις ούτε στη θάλασσα, ούτε στη γη, ούτε σε δικαιώματα και τα νόμιμα συμφέροντα κανενός» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Με πληροφορίες από την Καθημερινή

Related Articles

Back to top button
Close
Close