ΚΟΣΜΟΣ

Άνοιξε η λάθος πόρτα του ασανσέρ και έπεσε στο κενό – Τραγικός θάνατος για 38χρονη στην Ινδονησία

Το δυστύχημα συνέβη σε διεθνές αεροδρόμιο – Τη γυναίκα τη βρήκαν νεκρή τρεις ημέρες μετά την πτώση της

Τραγικό θάνατο σε αεροδρόμιο της Ινδονησίας βρήκε μια 38χρονη γυναίκα όταν άνοιξαν οι λάθος πόρτες του ασανσέρ στο οποίο βρισκόταν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από τον δεύτερο όροφο.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή τρεις ημέρες μετά την πτώση της και αφού οι συγγενείς της ενημέρωσαν τις αρχές του αεροδρομίου ότι είχαν χάσει τα ίχνη της.

Η στιγμή της πτώσης της Αΐσα Σίντα Ντεγουί, όπως ήταν το όνομα της 38χρονης καταγράφηκε, μάλιστα, από κάμερα ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με την Daily Mail η 38χρονη είχε επιβιβαστεί στο ασανσέρ για να βρει την ανιψιά της στον χώρο του check-in στο αεροδρόμιο Κουαλανάμου στις 24 Απριλίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα έπαιζε με το κινητό της όταν ο θάλαμος έφτασε στον δεύτερο όροφο. Εκεί η ίδια εμφανίζεται μπερδεμένη καθώς δεν έχει αντιληφθεί ότι η πόρτα του ασανσέρ έχει ανοίξει πίσω της οπότε αρχίζει να πατά τα κουμπία έκτακτης ανάγκης.

Κατά την ίδια πηγή η 38χρονη αφού τηλεφώνησε στην ανιψιά της για να της πει ότι παγιδεύτηκε, συνέχισε να προσπαθεί να ανοίξει την κλειστή πόρτα η οποία κάποια στιγμή άνοιξε με την ίδια να βρίσκεται στο κενό.

Εκπρόσωπος της εταιρείας λειτουργίας του αεροδρομίου απέδωσε το δυστύχημα σε προβληματική λειτουργία του ανελκυστήρα προσθέτοντας ότι ήταν η ίδια η 38χρονη που προσπάθησε να ανοίξει τις πόρτες.

Από την πλευρά του ο αδερφός της 38χρονης έκανε λόγο για ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο ασανσέρ αντικρούοντας τους ισχυρισμούς ότι ήταν λάθος της αδερφής του.

Related Articles

Back to top button