ΚΟΣΜΟΣ

Αγγλία: Υποχρέωσε τον 11χρονο γιο του να κάνει σεξ με τη μητριά του για να μη γίνει

Μία απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνιστές έναν πατέρα και ένα 11χρονο αγόρι το οποίο εμφάνιζε ομοφυλοφιλικές τάσεις αναδύθηκε στην επιφάνεια της επικαιρότητας στην Αγγλία.

 

 

Ο πατέρας υποχρέωσε τον 11χρονο γιο του να κάνει σεξ με τη… μητριά του, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η «κατάρα», όπως ο ίδιος είπε στο δικαστήριο.

Το αγόρι, που σήμερα είναι 30 ετών, προσέφυγε στο δικαστήριο κατά του πατέρα και της μητρίας του, αποκαλύπτοντας το δράμα που βίωσε όταν ήταν σε ηλικία 11 ετών. Ο πατέρας του παιδιού το υποχρέωνε να κάνει σεξ με τη μητριά του, προκειμένου να αποβάλει τις ομοφυλοφιλικές τάσεις που εμφάνιζε.

Το δικαστήριο άκουσε τον 30χρονο σήμερα άντρα να περιγράφει όσα βίωσε, λέγοντας πως όταν έλειπε ο πατέρας του, η μητριά είχε λάβει οδηγίες να εμφανίζεται εντελώς γυμνή μπροστά του και να επιδίδεται μαζί του σε σεξουαλικές πράξεις. Ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν τόσο τραυματική η εμπειρία που έζησε, που όταν μυρίζει το άρωμα που φορούσε τότε η μητριά του, ξαναζεί στο μυαλό του όσα είχε βιώσει πριν από δύο δεκαετίες.

Πέντε χρόνια μετά, όταν ήταν σε ηλικία 16 ετών, ο πατέρας του χώρισε με τη συγκεκριμένη γυναίκα και μετακόμισαν. Στο νέο τους σπίτι, ο έφηβος τότε έπεσε θύμα ενός παιδόφιλου, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του σπιτιού. Η αστυνομία εντόπισε τον άντρα αυτόν, όταν βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες του 16χρονου αγοριού, τις οποίες υπέκλεπτε μέσω κρυφών καμερών.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close