ΚΟΣΜΟΣ

Αγγλία – Lockdown σε δημοτικό σχολείο λόγω ένοπλης επιχείρησης της αστυνομίας

Ένοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν σε εγκατάσταση δίπλα από το σχολείο, στην πόλη Τισάιντ

Συναγερμός σήμανε στο Τισάιντ στη βορειοανατολική Αγγλία, με ένα δημοτικό σχολείο να τίθεται σε lockdown και ένοπλους αστυνομικούς να εισβάλλουν σε μια γειτονική εγκατάσταση, έχοντας αποκλείσει δρόμους στην ευρύτερη περιοχή της κομητείας του Ντάραμ.

Σε μήνυμα που εστάλη από τη διεύθυνση του ιδρύματος, ζητήθηκε από τους γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στο σχολείο, να τα οδηγήσουν στην κεντρική αίθουσα, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση.

«Λόγω ενός συνεχιζόμενου αστυνομικού περιστατικού στο Portrack estate, αν το παιδί σας έρχεται στο σχολείο, μπορείτε να το πάτε στην κεντρική αίθουσα» ανέφερε το μήνυμα, ενώ ένας μάρτυρας ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ένοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται παντού στο St Anne’s Terrace. Το σχολείο είναι σε lockdown και όλα τα παιδιά πηγαίνουν στην κεντρική αίθουσα, δεν επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς στο χώρο του σχολείου».

astynomia_tees2

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία εκτελεί επί του παρόντος μια σειρά από εντάλματα στην περιοχή του Στόκτον στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης επιχείρησης. Ένοπλοι και άοπλοι αξιωματικοί συμμετέχουν στη δραστηριότητα, καθώς και ειδικοί αξιωματικοί έρευνας και τμήμα σκύλων. Ο κλοιός παραμένει σε ισχύ στους γύρω δρόμους. Θα εκδώσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα αυτή το συντομότερο δυνατό».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button