ΚΟΣΜΟΣ

18χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ποτάμι και η Siri τον έσωσε από βέβαιο πνιγμό

Ένας 18χρονος στην Αϊόβα κατάφερε να σωθεί από βέβαιο θάνατο, με τη βοήθεια της Siri, καθώς το αυτοκίνητό του είχε πέσει στα παγωμένα νερά ενός ποταμού.

Ο Gael Salcedo βρισκόταν καθ’οδόν για τη σχολή του όταν, λόγω ολισθηρότητας του παγωμένου δρόμου, έχασε τον έλεγχο του τζιπ του και κατέληξε στο ποτάμι.

ADS

«Δεν ήξερα πού πήγαινα και δεν ήξερα τι να κάνω. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως πρόκειται να πεθάνω» τόνιζε αργότερα σε τοπικό δίκτυο. Νομίζοντας πως το αυτοκίνητο θα βουλιάξει, σε μία ενστικτώδη κίνηση ο 18χρονος απλώς άνοιξε το παράθυρο και αμέσως παγωμένο νερό κατέκλυσε το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Έψαχνε απεγνωσμένα το κινητό του, ωστόσο, μάταια… Τότε, έκανε το σωτήριο: Χρησιμοποίησε τη Siri. Και ήταν αυτό που αποδείχτηκε πως τον έσωσε.

Οι πυροσβέστες έφτασαν επί τόπου γρήγορα. «Τα χέρια μου είχαν παγώσει. Δεν μπορούσα να νιώσω ούτε τα πόδια μου. Πάλευα διαρκώς και το ρεύμα ήταν πολύ ισχυρό», περιγράφει ο 18χρονος. Παρά τις αρχικές δυσκολίες να ανοίξουν την πόρτα και να τον απεγκλωβίσουν, τον βοήθησαν να βγει σώος από το πλημμυρισμένο αυτοκίνητο, τραβώντας τον. Ο Salcedo μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ισχυρό σοκ, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button