ΚΟΣΜΟΣ

Η γυμνή φωτογραφία της συζύγου του, εξόργισε τον Τραμπ

– Απειλεί να κάνει αποκαλύψεις για τη γυναίκα του αντιπάλου του

«Γνωρίστε τη Μελάνια Τραμπ, την επόμενη Πρώτη Κυρία μας. Ή θα μπορούσατε να υποστηρίξετε τον Τεντ Κρουζ την Τρίτη» γράφει το κείμενο που συνοδεύει την παραπάνω φωτογραφία.

Η οργάνωση “Make America Awesome” που δεν συνδέεται άμεσα με τον Τεντ Κρουζ, είναι υπεύθυνη για τις διαφημίσεις στο Facebook όπου αναπαράγονται εικόνες της γυναίκας του Ντόναλντ Τραμπ από μια παλιά φωτογράφηση που είχε γίνει για το περιοδικό GQ.  Σε μια από αυτές έχει ξαπλώσει γυμνή πάνω σε μια γούνα στρωμένη στο κρεβάτι του ιδιωτικού αεροσκάφους του δισεκατομμυριούχου συντρόφου της. Στον αριστερό της καρπό φοράει χειροπέδες που καταλήγουν σε έναν χαρτοφύλακα.

Η φωτογράφηση της Μελάνια από το 2000 που έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο
Η φωτογράφηση της Μελάνια από το 2000 που έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο

Ο Ντόναλντ Τραμπ παντρεύτηκε με το πρώην μοντέλο, σλοβενικής καταγωγής, το 2005 και θεώρησε πως πίσω από την καμπάνια βρίσκεται ο Κρουζ. Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, τα διαφημιστικά μπάνερ στόχευαν στους μορμόνους ψηφοφόρους της Γιούτα, της Πολιτείας που ψήφισε χθες Τρίτη στις προκριματικές εκλογές κι όπου ο Τεντ Κρουζ επικράτησε με μεγάλη διαφορά έναντι του δισεκατομμυριούχου.

Ο οργισμένος Ντόναλντ Τραμπ απάντησε στο Twitter αργά χθες: «Ο Τεντ Κρουζ ο ψεύτης χρησιμοποίησε μια φωτογραφία της Μελάνια από το GQ, στη διαφήμισή του. Προσοχή, Τεντ Ψεύτη, ειδάλλως θα αποκαλύψω τα πάντα για τη σύζυγό σου», απείλησε.


Όμως η σύζυγος του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το Λευκό Οίκο Τεντ Κρουζ απάντησε στις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ. Και λίγο μετά ήρθε και η απάντηση του Τεντ Κρουζ: “Η φωτογραφία της συζύγου σου δεν προήλθε από εμάς. Ντόναλντ, εάν προσπαθήσεις να επιτεθείς στη Χάιντι, είσαι πιο δειλός απ’ ότι νόμιζα.” 

972174_GQ-India-cover-melania-trump

Η Χάιντι Κρουζ, που εμφανίστηκε σήμερα στο Ουισκόνσιν για να υποστηρίξει τον σύζυγό της, κατήγγειλε τις τακτικές του Ντόναλντ Τραμπ. Η ίδια πήρε άδεια από τον εργοδότη της –την επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs– για να συμμετάσχει στην εκστρατεία του συζύγου της για το Λευκό Οίκο.

«Σε αυτό το στάδιο πρέπει να γνωρίζετε ήδη ότι τα περισσότερα απ’ όσα λέει ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» δήλωσε η ίδια σε δημοσιογράφους.

«Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στην εκστρατεία μας, μια εκστρατεία που διεξάγουμε σύμφωνα με τις αξίες στις οποίες ο Τεντ και εγώ πιστεύουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που γίνονται και δεν προέρχονται από την εκστρατεία μας».

Related Articles

Back to top button
Close
Close