Γυναίκα

Τζίλιαν Άντερσον: Στο τέλος της ημέρας, αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι πόσο οι γυναίκες αγωνίζονται να ζητήσουν αυτό που θέλουν

H ηθοποιός μίλησε για το βιβλίο της για τη ενδυνάμωση των γυναικών

Η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Netflix «Scoop», Τζίλιαν ‘Αντερσον, εμφανίστηκε πρόσφατα στην πρωινή εκπομπή «Today» και μίλησε για το πάθος της να υπερασπίζεται την ενδυνάμωση των γυναικών και για το βιβλίο της με τίτλο «Want», στο οποίο δημοσιεύει ανώνυμες επιστολές από γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

«Μου αρέσει το σκεπτικό που βάζεις σε αυτό. Δεν είναι μόνο εμπνευσμένα αποφθέγματα που λέμε στον εαυτό μας στον καθρέφτη. Εννοείς ότι οι γυναίκες πρέπει να σκέφτονται τι θέλουν», τόνισε η παρουσιάστρια του ΝΒC στην ‘Αντερσον, η οποία συμπλήρωσε για το βιβλίο της: «Και στο τέλος της ημέρας, ίσως αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι ο βαθμός στον οποίο οι γυναίκες αγωνίζονται να ζητήσουν αυτό που θέλουν, τόσο στη δουλειά, όσο και σε μια σχέση και στην κρεβατοκάμαρα. Και έτσι, αξίζει να συνεχίσουμε να μιλάμε γι’ αυτό».

Gillian_Anderson

Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι επέστρεψε στα γυρίσματα του «The X-Files», μόλις 10 ημέρες από τη γέννηση της κόρης της Πάιπερ, το 1994. Η ηθοποιός έχει αποκτήσει τη μεγαλύτερη κόρη της με τον σχεδιαστή παραγωγής Κλιντ Κλοτζ ενώ είναι επίσης μητέρα του 15χρονου Όσκαρ και του 17χρονου Φέλιξ, από τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Γκρίφιθς.

«Αν δεν αισθανόμουν τόσο ένοχη που έμεινα έγκυος στην πρώτη σεζόν, ίσως να φρόντιζα καλύτερα τον εαυτό μου και να σκεφτόμουν περισσότερο τι χρειαζόμουν για το συμφέρον μου εκείνη την εποχή» είπε η ηθοποιός στην Σαβάνα Γκάθρι.

«Αλλά νομίζω ότι ήμουν τόσο απορροφημένη από τις σκέψεις “παραλίγο να με απολύσουν, θα τα κάνω θάλασσα, θα κάνω ό,τι μου πουν”. Οπότε ναι, 10 ημέρες μετά από μια καισαρική τομή. Αλλά ακόμα μιλάμε γι’ αυτό, σωστά; Είναι ενδιαφέρον. Ό,τι κι αν ήταν, πριν από 30 χρόνια».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button