ΘΕΑΤΡΟ

«Μάνα θα πάω στο Hollywood»: Το νέο θεατρικό έργο της Δήμητρας Παπαδοπούλου με όλους τους μύθους της κρίσης

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα θεατρική πρόταση της φετινής σεζόν. Ένα σατιρικό έργο που περιγράφει με απολαυστικό τρόπο, όλους τους μύθους που γνωρίσαμε την τελευταία πενταετία της κρίσης. Ο Ελληναράς, ο μετανάστης, ο κουμουνισμός, ο ψεκασμός, η πορνεία και η ανεργία μπλέκονται με έναν απολαυστικό τρόπο χαρίζοντας απίστευτες στιγμές γέλιου.

Κωμωδιογράφος ολκής, ικανή να κάνει ένα ολόκληρο θέατρο να τραντάζεται από το γέλιο, η Δήμητρα Παπαδοπούλου υπογράφει μια ολοκαίνουργια και επίκαιρη μουσική κωμωδία. «Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ» είναι ο τίτλος και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Θανάσης Αλευράς και Κωνσταντίνα Μιχαήλ οι πρωταγωνιστές στην παράσταση που ανεβαίνει στο θέατρο Ιλίσια σε σκηνοθεσία της συγγραφέα και του Φωκά Ευαγγελινού. Δύο άνεργοι ηθοποιοί μηχανεύονται τα πάντα για να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται για να μετακομίσουν στο… Χόλιγουντ!

Αξιοποιώντας κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, θα μετατρέψουν προσωρινά το διαμέρισμά τους σε οίκο ανοχής. Θα μπορέσουν, όμως, να κατακτήσουν το όνειρό τους ή, μήπως, η οδός Φυλής είναι μονόδρομος; Ένας άξιος θίασος συμπρωταγωνιστεί: Αντώνης Κρόμπας, Ζερόμ Καλούτα, Πέτρος Γεωργοπάλης, Στράτος Λύκος, Παναγιώτης Αλεξανδράκης και Ελένη Ροδά (Πρεμιέρα 17/12 )

Η παράσταση 
«Μάνα θα πάω στο Hollywood» της Δήμητρας Παπαδοπούλου
Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ: Παπαδιαμαντοπούλου 4 και Βασιλίσσης Σοφίας, Χίλτον τηλ. 210 7210045
Πρεμιέρα: 17 Δεκεμβρίου 2015
Παραστάσεις: Τετάρτη (19:15), Πέμπτη, Παρασκευή (21:15), Σάββατο (18:15) και (21:15), Κυριακή (19:15)
Εισιτήρια: από 12 έως 18 ευρώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button