ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα iPhone 15 Pro και Pro Max έρχονται με διπλάσια χωρητικότητα και τσουχτερή τιμή

Η Apple θα αυξήσει τις τιμές της επόμενης οικογένειας iPhone 15 συσκευών.

Απέχουμε περίπου ένα μήνα από τα επίσημα αποκαλυπτήρια των iPhone 15 και ολοένα και περισσότερες φήμες έρχονται στη δημοσιότητα.

Η τωρινή σειρά στα «επαγγελματικά» μοντέλα κυκλοφόρησε με έως 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο, αλλά φαίνεται πως φέτος η Apple θα τον διπλασιάσει (μόνο σε αυτά τα δύο).

Σύμφωνα με το blog του yeux1122 που φαίνεται πως έχει καλή πληροφόρηση στα της Apple, η εταιρεία του Κουπερτίνο θα διπλασιάσει τον αποθηκευτικό χώρο στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max και ειδικά στα πιο ακριβά μοντέλα.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των νέων αυτών εκδόσεων είναι πως όσοι ασχολούνται με φωτογραφία και video δεν θα χρειάζεται να διαγράφουν συχνά-πυκνά όσα έχουν αποθηκευμένα στη συσκευή τους.

Σε ό,τι αφορά τα απλά μοντέλα, οι πληροφορίες λένε πως εδώ θα παραμείνουμε στα σημερινά δεδομένα και θα φτάσουμε έως το 1ΤΒ.

Όλα τα παραπάνω -βεβαίως- θεωρείται πως θα οδηγήσουν και σε αύξηση της λιανικής τιμής για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max που ακούγεται πως θα ξεκινάει από τα 100 δολάρια και θα ανεβαίνει όσο πάμε σε πιο ακριβές εκδόσεις.

Related Articles

Back to top button