ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ledokosmos: Το μεγαλύτερο led-eshop κατάστημα στην Ελλάδα

Mία από τις σημαντικότερες κατηγορίες κατανάλωσης ενέργειας των ημερών μας, είναι ο φωτισμός. Η κατανάλωση ενέργειας για το φωτισμό ανέρχεται περίπου στο 20-30% της συνολικής κατανάλωσης ηλεκτρισμού, με συνέπεια η εξοικονόμησης ενέργειας στο φωτισμό να αποτελεί σημαντική παράμετρο.

Η χρήση των λαμπτήρων LED, οδηγεί σε μείωση του ηλεκτρικού φορτίου λόγω φωτισμού, σε ποσοστό 80-90% σε σχέση με του συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, και σε ποσοστό 50-75% σε σχέση με τους ηλεκτρονικούς λαμπτήρες (λάμπες οικονομίας-φθορισμού).

Στην Ελλάδα, πρωτοπόρος στην τεχνολογία LED, είναι το κατάστημα ledokosmos.gr που είναι και το μεγαλύτερο της χώρας. μας γιατί οι νέες τεχνολογίες και ο φωτισμός είναι το πάθος μας, αγαπάμε πολύ τη δουλειά μας και θέλουμε να είμαστε πάντα πρωτοπόροι.

H ομάδα του ledokosmos.gr αποτελείται από νέους ανθρώπους που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο του Led και των φωτιστικών και προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Η εταιρεία Ledokosmos.gr είναι μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε με πολλή προσωπική εργασία τον Μάϊο του 2013 απο τον Αντώνη Μπροτζάκη αρχικά αποκλειστικά με τη μορφή E-shop και στη συνέχεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και με φυσικό κατάστημα στην Περιοχή του Πειραιά. Στόχος μας είναι η εξειδίκευση στο φωτισμό Led έτσι ώστε η γκάμα των προϊόντων μας να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών μας είτε αυτές αφορούν το σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό είτε τον φωτισμό επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων.

Στο κατάστημα θα βρείτε πολλά προϊόντα ετοιμοπαράδοτα, πολλά δείγματα εν λειτουργία για να μπορέσετε να επιλέξετε και να συγκρίνετε και η ομάδα των πωλήσεων είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει, να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και για να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες σας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με Ελληνικές και Ευρωπαϊκές εταιρείες που εμπορεύονται προϊόντα Led και φωτιστικά υψηλών προδιαγραφών τα οποία συνοδεύονται απο εγγύηση ποιότητας 2 – 3 ετών και πρόσφατα προχώρησε και σε εισαγωγή προϊόντων LED και αξεσουάρ από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού πάντα με γνώμονα την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με πάνω από 15.000 προϊόντα:

Related Articles

Back to top button
Close
Close