ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εργαλεία εξοικονόμησης για επιχειρήσεις

Βρίσκεσαι προ των πυλών να κάνεις ένα επιχειρηματικό βήμα, και είσαι περιτριγυρισμένος από στοίβες χαρτιά, που κυμαίνονται μεταξύ φορολογικών διατάξεων και τραπεζικών αποδείξεων έως μηχανικών σχεδίων και χρωματικών παλετών.

Οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν είναι πολλές και ο χρόνος συνήθως πιεστικός, με αποτέλεσμα να χάνεις τον ύπνο σου τα βράδια στην προσπάθειά σου να τα κάνεις όλα τα τέλεια και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Υπάρχουν κάποια σημεία στον προγραμματισμό σου, που έχουν καταλυτικό ρόλο στην εξοικονόμηση χρημάτων, όχι μόνο για το προκατασκευαστικό στάδιο της έναρξης, αλλά γενικότερα για όλη τη διάρκεια ζωής της επιχείρησης, που ευχόμαστε να είναι μεγάλη!

Πιο συγκεκριμένα, τα σημεία αυτά συνδέονται με το κτίριο που θα στεγάσει την ιδέα σου και όλες τις απαιτούμενες μονάδες, την ενέργεια που θα απαιτηθεί για τη λειτουργία του, και τέλος την έξυπνη διοίκηση του εργατικού δυναμικού.

• Πώς μπορείς να πετύχεις ταυτόχρονα πρωτοποριακό και εντυπωσιακό design που μαγνητίζει (και σίγουρα έτσι αυξάνει και τη δημοφιλία της επιχείρησης) με χαμηλότερο κόστος κατασκευής; Τη διάρκεια στο χρόνου και αποφυγή των επιδιορθώσεων λόγω τακτικών φθορών, με τη δυνατότητα να μπορείς παρόλ’αυτά να “επέμβεις” στο κτίριο όποτε οι ανάγκες το προτάσσουν αναδιαμορφώνοντας τους χώρους και δημιουργώντας εύκολα νέους;

Το υλικό του χάλυβα, δηλαδή οι μεταλλικές κατασκευές, τα εξασφαλίζουν όλα αυτά συνδυαστικά, καθιστώντας αν όχι τη βέλτιστη, σίγουρα μία από τις ιδανικότερες επιλογές στον επιχειρηματικό κλάδο! Προτείνουμε την άμεση επίσκεψη στην εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία Βουτσαδάκης ΑΒΕΤΕ, για εξατομικευμένες συμβουλές ανάλογα με το πεδίο της δραστηριοποίησής σου (πχ. Αποθήκες χονδρικές, τμήμα παραγωγής, γραφεία κλπ) και επίλυση κάθε απορίας!

• Τα λειτουργικά έξοδα και μόνο (χωρίς αυτά της συντήρησης ή ενδεχόμενης φύλαξης), δεδομένου του ωραρίου λειτουργίας, των μηχανημάτων και του εξοπλισμού κι οποιουδήποτε άλλου αναπόσπαστου παράγοντα της επιχείρησης, παίζουν καθοριστικό ρόλο στο συνολικό κέρδος. Στόχος λοιπόν είναι η ελαχιστοποίηση αυτόν. Πρωταρχικό ρόλο έχει η κατανάλωση του ρεύματος, που είναι άλλωστε και αρκετά κοστοβόρα, και σ’αυτή συναντάμε δύο προοπτικές διαχείρισης: 1. Εναλλακτικές μορφές ενέργειας, βιοκλιματικός σχεδιασμός  και ενεργειακά αποδοτική στρατηγική και 2. Πάροχος με την πιο ανταγωνιστική τιμή για φθηνότερο ρεύμα NRG για επιχειρήσεις στο revmaenergy.store.

• Και τέλος, διασφαλίστε καλές εργασιακές συνθήκες για το προσωπικό σας, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω συνεχούς και επαρκούς εκπαίδευσης για την επαγγελματική τους ανάπτυξη και συνεπώς την καλύτερη ανταπόκριση στις προσδοκίες σας, και κυρίως με τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης.

Related Articles

Back to top button