ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Άγριο» τρολάρισμα του Μασκ για την «πτώση» της Meta: Οι δικοί μας σέρβερ λειτουργούν

Η χθεσινή πτώση σε Facebook, Instagram, Threads και Messenger έγινε αφορμή για να τρολάρει ο Έλον Μασκ τους ανταγωνιστές του

Ο μεγαλοιδιοκτήτης του X, βρήκε αφορμή να σχολιάσει τις πλατφόρμες που έμειναν εκτός λειτουργίας για σχεδόν δύο ώρες, προκαλώντας αναστάτωση σε εκατομμύρια χρήστες των social media.

Όσο η Meta προσπαθούσε να λύσει τα προβλήματα στις εφαρμογές της, ο Μασκ έγραψε στο Χ: «Αν διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, είναι επειδή οι σέρβερ μας λειτουργούν».

Στη δεύτερη ανάρτησή του, ο Μασκ επέλεξε μία εικόνα όπου τρεις πιγκουίνοι, με τα λογότυπα των Instagram, Facebook και Threads, στέκονται προσοχή μπροστά σε έναν τέταρτο, με το λογότυπο του X. 

Στη φωτογραφία φαίνεται και η ανάρτηση του Andy Stone, εκπροσώπου της Meta που αναφέρει ότι οι άνθρωποι της εταιρείας δουλεύουν για να λύσουν το πρόβλημα.

Η ανακοίνωση του Facebook

Λίγο αφού ξεκίνησαν τα προβλήματα, το Facebook ανακοίνωσε:

«To Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για τον λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Facebook.

Μετά από σχεδόν δύο ώρες, επανήλθε η λειτουργία σε Facebook, Instagram, Threads και Messenger, ενώ έγιναν αναφορές για μικρότερα προβλήματα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button