ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη Γεννηματά: Πυροδοτούν το κλίμα Τσίπρας και υπουργοί, να κλείσουν επιτέλους το στόμα τους

«Αν έχουν γραμμή να συγκαλέσουν επιτέλους Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ειδάλλως να κλείσουν το στόμα τους. Πρώτος ο Τσίπρας να κλείσει το στόμα του» τόνισε η κυρία Γεννηματά και αναρωτήθηκε αν οι υπουργοί της κυβέρνησης ξέρουν κάτι.

 

 

 

 

 

 

«Αν δεν ξέρουν, τότε γιατί πυροδοτούν το κλίμα; Ας σεβαστούν τον τουρισμό μας και τις θυσίες του ελληνικού λαού» προσέθεσε.

«Όταν λέμε ότι φέτος θα έχουμε ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια για τον τουρισμό μας, είναι κουβέντες αυτές να μιλάμε για θανατηφόρο ατύχημα  και ομηρία; Τι κάνουν για τους Έλληνες στρατιωτικούς; Τι κάνουν απέναντι στην Τουρκία, στην προκλητικότητα των Σκοπίων; Έχουν διαφορετικές γραμμές για όλα τα θέματα» σημείωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σχετικά με την πρόσκληση του πρωθυπουργού στον πρόεδρο του Ποταμιού δήλωσε ότι «το Συμβούλιο Ασφάλειας δεν θα λύσει τα προβλήματα, άλλα ο Σταυρός έχει ρομαντική άποψη για το θέμα και ο Αλέξης Τσίπρας εκμεταλλεύεται τη διάθεση συνεννόησης για επικοινωνιακά παιχνίδια».

«Με τον Σταύρο προχωράμε μαζί, είναι μέσα στο Κίνημα Αλλαγής, προχωράμε με τις δυσκολίες μας» ξεκαθάρισε η κυρία Γεννηματά..

«Αν ο Σταύρος ήθελε να είναι μαζί με τον Τσίπρα θα ήταν εδώ και πολύ καιρό, προχωράμε μαζί, η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή, μετρά αντίστροφα η κατάσταση γι’ αυτούς» ολοκλήρωσε το σκεπτικό της για το θέμα.

Related Articles

Back to top button