ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιάννης Νταουσάνης από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Μιλάει στο npress.gr για το νέο του κόμμα και για τα επόμενα βήματα

“Κόκκινη γραμμή η ιδιωτικοποίηση του νερού και της διαχείρισης των απορριμάτων”.

ADS

Μετά από μεγάλη απουσία από τα φώτα της δημοσιότητας, ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Νταουσάνης, δηλώνει και πάλι παρών. Σε μια μεγάλη συνέντευξη στο npress.gr μιλάει από το συνέδριο του Σύριζα για το νέο του κόμμα και για τα δικά του σχέδια. Είπε πως ο Σύριζα παραμένει αριστερό κόμμα αλλά μίλησε για την ανάγκη να υπάρχει ισορροπία μεταξύ νέων και παλαιών μελών.

 

 

Έκανε λόγο για την ανάγκη διεύρυνσης του κόμματος και για τις προτάσεις που θα καταθέσει στην ομιλία του για την αυτοδιοίκηση. Ταυτόχρονα έβαλε τις δικές του κόκκινες γραμμές, που όπως είπε είναι η μη ιδιωτικοποίηση του νερού και των ΧΥΤΑ.

Related Articles

One Comment

  1. ΜΑΚΑΡΙ ο Νταουσάνης να “κερδίσει το τοπικο”. ΟΧΙ γι κανα αλλο λογο αλλα για να αποδειξει τη ιδεολογική ρηχότητα που δερνει τον συριζα του 3-4% . Ο ΠΑΛΙΟΣ συριζα δεν υπαρχει και ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ δεκανικια σε διαπλεκομενους πρασινοφρουρους και ανικανους κηπουρους για να επιβιωσει! ΕΜΠΡΟΣ Γιαννη μαζι Ξενογιαννακοπούλου ,Τζουμάκα, Τζάκρη Κουρουμπλή, Μπόλαρη Σπίρτζη και χιλιαδες αλλα πασοκο(παιδια) να υψωσεται τον ήλιο για μια ελλαδα νεα. ΘΑ γελασει και το παρδαλο κατσικι….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button