ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόμβα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στην Παρτίζαν

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στους πάγκους αναλαμβάνοντας την Παρτίζαν για την επόμενη τριετία

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ περίμενε την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος όμως έριξε… βόμβα καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παρτίζαν Βελιγραδίου. Ο Ζοτς, που είχε μείνει εκτός μπάσκετ για έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη Φενερμπαχτσέ με την οποία κατέκτησε μια Euroleague, έκανε την έκπληξη καθώς δεν πήρε στα χέρια το τιμόνι ενός μεγάλου brand αλλά μιας ομάδας που τώρα προσπαθεί να επιστρέψει δυναμικά στο υψηλότερο επίπεδο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οπως παλιά…

Επιστροφή στις ρίζες για Ομπράντοβιτς

Αλλωστε, από εκεί άρχισε η σπουδαία καριέρα του κορυφαίου προπονητή μπάσκετ στην Ευρώπη. Από την πρώτη στιγμή ο μεγάλος στόχος της διοίκησης του Όστογια Μιγιάηλοβιτς ήταν να πείσει τον «Μίδα των ευρωπαϊκών παρκέ» να επιστρέψει στο Βελιγράδι και να ηγηθεί του πρότζεκτ που θα επαναφέρει την Παρτιζάν στην κορυφή. Έπειτα από πολυήμερες κουβέντες ανάμεσα στις δύο πλευρές το deal έκλεισε. Όπως αποκαλύπτει η Kurir από τη Σερβία, Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς έδωσαν τα χέρια για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Ζοτς να επιστρέφει στις… ρίζες του με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει τις διαθέσεις της Παρτιζάν για τη νέα σεζόν. Διότι με την εξέλιξη αυτή δείχνει πως είναι σε θέση να παρέχει ένα μπάτζετ που θα είναι ικανό να την κάνει διεκδικήτρια για τον τίτλο. Το μπάτζετ αυτό αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλο και να δίνει στον Ζοτς την δυνατότητα να «χτίσει» μια πολύ δυνατή ομάδα. Άλλωστε ήταν δεδομένο πως ο Ομπράντοβιτς δεν θα συμφωνούσε σε περίπτωση που δεν είχε στα χέρια του ένα ανταγωνιστικό μπάτζετ, αλλά και τη φιλοδοξία να επαναφέρει την Παρτιζάν στην κορυφή.

Για τα επόμενα τρία χρόνια λοιπόν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα ηγηθεί της Παρτιζάν στον δρόμο προς την επιστροφή στην κορυφή. Η συμφωνία έχει «κλειδώσει» και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, ώστε να επικυρωθεί και τυπικά.

Related Articles

Back to top button