ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν θέλω να μαθαίνω από ήττες, θέλω να συνεχίσω να κερδίζω»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στη Daily Mail για την απόφαση να ασχοληθεί με τον ιστορικό αγγλικό σύλλογο και τους στόχους που θέλει να πετύχει.

Μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη στην Daily Mail παραχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε αυτήν μίλησε για την ενασχόλησή του με την Νότιγχαμ Φόρεστ, τους λόγους που τον έκαναν να την επιλέξει και την πορεία της ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα λάθη των διαιτητών σε βάρος της ομάδας του, την τιμωρία από την Premier League και τη διαμάχη με το δίκτυο Sky και τον Γκάρι Νέβιλ.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στάση ζωής του, υπογραμμίζοντας ότι «οι άνθρωποι λένε πως μαθαίνουμε από τις ήττες μας, αλλά εγώ θέλω νίκες όχι ήττες. Δεν θέλω να μαθαίνω από τις ήττες. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω».

«Πάντα μου άρεσε η Φόρεστ»

Η συζήτηση πήγε αμέσως στο κομμάτι της Νότιγχαμ Φόρεστ και το πώς προέκυψε η ενασχόλησή του με τον σύλλογο: «Μπράιαν Κλαφ, Τζον Ρόμπερτσον, Στιούαρτ Πιρς, Ρόι Κιν, Τρέβορ Φράνσις, τα Ευρωπαϊκά κύπελλα, ξέρω την ιστορία. Για μένα, έχοντας στα χέρια μου την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αν επένδυα στην Αγγλία, ήθελα να επενδύσω σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα. Μια ομάδα με κόσμο και μεγάλη βάση οπαδών.

Αλλά επίσης πάντα μου άρεσε η Φόρεστ. Όταν ήρθα για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήμουν 15 ετών. Θυμάμαι πάντα ότι ήταν η εποχή που η Λίβερπουλ και η Φόρεστ τα πήγαιναν εξαιρετικά. Δεν το βλέπω ως χρήματα ή ως μία συναλλαγή. Για μένα είναι καθήκον μας να αναβιώσουμε την ιστορία».

Μιλώντας για την κατηγορία ότι υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα σε αυτόν και τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ στο ματς με την Λίβερπουλ ήταν κάθετος: «Δεν μπήκα στο γήπεδο για να συγκρουστώ με τον διαιτητή. Όλο αυτό ήταν στην φαντασία του Sky Sports και όσων είπαν αυτό το πράγμα. Ήμουν εκεί για να δείξω στην ομάδα ότι υπάρχει κλίμα ενότητας, όπως έχω κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν, μετά από μία κακή (διαιτητική) απόφαση. Εγώ απλώς στεκόμουν έξω απ’ το τούνελ, ο διαιτητής πέρασε περπατώντας από δίπλα μου και δεν τον κοίταξα καν. Γι’ αυτό η Premier League δεν με αμφισβήτησε ποτέ γι’ αυτό».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button