ΑΘΛΗΤΙΚΑ

UEFA: Ο Ολυμπιακός θα κάνει την Αθήνα μια κόκκινη θάλασσα

Μεγάλο αφιέρωμα στον Ολυμπιακό ενόψει της συμμετοχή του στον τελικό του Europa Conference League έκανε η UEFA. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να κάνει αναφορά με τα καλύτερα λόγια για τους Ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τεράστια ταξίδια, αυτή τη σεζόν:

  • Αγγλία
  • Γερμανία
  • Ουγγαρία
  • Σερβία
  • Τουρκία

Το τελευταίο τους ταξίδι ωστόσο θα είναι σύντομο. Μόλις 15 χιλιόμετρα χωρίζουν το σπίτι του Θρύλου από το γήπεδο της AEK. Ομολογουμένως ένα ταξίδι πολλών ωρών οδικώς, στην ώρα αιχμής της Αθήνας! Η ελληνική πρωτεύουσα θα είναι μια ερυθρόλευκη θάλασσα, στις 29/5.

Ο Ολυμπιακός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Αποθέωσε Ολυμπιακό, Μεντιλίμπαρ και Ελ Κααμπί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων θα παρασυρθούν από μια αίσθηση πεποίθησης που θα φαινόταν παράλογη τον Φεβρουάριο.

Τότε, που ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρίτο προπονητή της σεζόν. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα της περασμένης σεζόν. Ανέλαβε μια ομάδα-μαχήτρια την άνοιξη, ώστε να την οδηγήσει σε έναν τίτλο UEFA.

“Μέρα με τη μέρα, άρχισα να πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο», είπε το πρώην αφεντικό της Σεβίλλης. «Και μετά πιστέψαμε δύο από εμάς, μετά τέσσερις, μετά έξι…”. Τώρα, είναι πολλές χιλιάδες που το πιστεύουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η UEFA.

Παράλληλα, έγινε αναφορά και στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και τις σπουδαίες εμφανίσεις που έχει κάνει ο Μαροκινός επιθετικός:

«Τα 15 γκολ του Ελ Κααμπί, αυτή τη σεζόν, είναι περισσότερα από όσα πέτυχε οποιοσδήποτε Αφρικανός ποδοσφαιριστής σε μία μόνο ευρωπαϊκή εκστρατεία. Μεγάλο επίτευγμα για τον Μαροκινό, που άφησε νωρίς το σχολείο, για να εργαστεί ως ξυλουργός. «Πρέπει θυμάσαι το παρελθόν σου. Αυτό θα σε κρατήσει προσγειωμένο και θα σας παρακινήσει να κάνεις ακόμα περισσότερα”, είπε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button