ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρέλα και πανικός στο Μπουένος Άιρες: Πάνω από 200.000 οπαδοί

Χαμός στην Αργεντινή για την παγκόσμια παρέα του Λιονέλ Μέσι!

Πρωτόγνωρες στιγμές θα ζήσουν οι παίκτες της Αργεντινής στην πατρίδα τους! Με το αεροπλάνο να προσγειώνεται από στιγμή σε στιγμή στο αεροδρόμιο της Εσέισα, πολυάριθμοι οπαδοί έχουν ήδη συγκεντρωθεί για να υποδεχτούν τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, η Αργεντινή επέστρεψε στο Εβερεστ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και όπως είναι λογικό, στη χώρα της Λατινικής Αμερικής επικρατεί τρέλα και πανικός.

Το Μπουένος Άιρες θυμίζει μεθυσμένη πολιτεία, με τον κόσμο να ανυπομονεί για την άφιξη της παγκόσμιας παρέας του Λιονέλ Μέσι.

Ήδη στον χώρο του αεροδρομίου αλλά και στις εγκαταστάσεις της AFA, όπου θα διανυκτερεύσουν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, έχει συρρεύσει πλήθος κόσμου, για να υποδεχθεί τους ήρωες των «Γκαούτσος».

Στην Αργεντινή και το αεροδρόμιο της Εσέισα επικρατεί χαμός με τα ρεπορτάζ από τη χώρα του τάνγκο, να κάνουν λόγο ακόμα και για 200.000 οπαδούς στην ευρύτερη περιοχή.

Τα πρώτα εντυπωσιακά video κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με την παρέα του Μέσι να ετοιμάζεται για μια υποδοχή που θα τη θυμάται σε όλη της τη ζωή.

Related Articles

Back to top button