ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το συγκινητικό ποστ του Ολυμπιακού για την απώλεια της συζύγου του οπαδού της ΑΕΚ που τίμησε τα θύματα της Θύρας 7

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του Διευθυντή Επικοινωνίας της, Νίκου Γαβαλά, στέκεται στο πλευρό του Κώστα Κατράνη, που με το κασκόλ της ΑΕΚ είχε τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 και απεβίωσε η γυναίκα του

Σε μια υπέροχη κίνηση ο Διευθυντής Επικοινωνίας της, ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξέφρασε τη συμπαράστασή του, στο πένθος που βιώνει ο Κώστας Κατράνης, ο οπαδός της ΑΕΚ που είχε συγκινήσει άπαντες όταν τίμησε με τη συνοδεία των δύο μικρών γιων του τα θύματα της Θύρας 7.

Το post του Νίκου Γαβαλά:

Κρατώντας πέρσι από το χέρι τα παιδιά του, ο Κωνσταντίνος Κατράνης πήγε στο Καραϊσκάκη για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Εκείνα, φορούσαν τα ερυθρόλευκα. Εκείνος το κασκόλ της ΑΕΚ. Ήταν κάτι που ήθελε χρόνια να το υλοποιήσει, όπως μου είχε πει τότε.

Ωστόσο, δε γνωρίζαμε πως βίωνε το δικό του Γολγοθά. Μέχρι που έχασε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του, έπειτα από επτάχρονη σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η Μαρία του πάλεψε με δύναμη έως το τέλος. Η σκέψη μας είναι κοντά του και στα παιδιά του. Έχουν όλη την αγάπη μας.


Related Articles

Back to top button