ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού θετικοί ατον κορωνοϊό – Προς αναβολή το ματς με Αστέρα

Στον αέρα βρίσκεται το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα καθώς τέσσερις παίκτες και ο Μαουρίσιο, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία νοσούν με κορονοϊό

Τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό με αποτέλεσμα η διεξαγωγή του επερχόμενου κυριακάτικου (3/1) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο να βρίσκεται στον αέρα. Οι «πράσινοι» έλαβαν τα αποτελέσματα από τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν το Σάββατο και διαπιστώθηκε ότι τέσσερα μέλη της ομάδας έχουν νοσήσει με Covid-19, γεγονός που σήμανε συναγερμό τόσο στην ομάδα όσο και στη Super League. Από τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και ο Μαουρίσιο, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία καθώς δεν μπορεί να ταξιδέψει μέχρι να λάβει αρνητικό τεστ.

Η ανησυχία είναι έντονη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έχουν μεν αρνητικά τεστ αλλά παράλληλα παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα. Τυπικά, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κανονισμός χρειάζονται πέντε θετικά κρούσματα για να αναβληθεί ένα παιχνίδι ως εκ τούτου το πιθανότερο είναι η Super League και οι υγειονομικές αρχές να λάβουν την απόφαση για τη μη τέλεση της αναμέτρησης. Ηδη οι τέσσερις παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ το πρωί της Κυριακής και πάλι όλη η ομάδα θα υποβληθεί σε τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει περαιτέρω διασπορά.

Related Articles

Back to top button