ΑΘΛΗΤΙΚΑΑυτοδιοίκηση

Στο δημαρχείο της Αθήνας το κύπελλο: «Ελάτε να το δείτε πριν το πάρει ο Ολυμπιακός» λέει ο Δούκας

Τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με το κύπελο του Conference League έχουν από σήμερα Παρασκευή οι πολίτες της Αθήνας. Το πολύτιμο αυτό τρόπαιο έφτασε στο δημαρχείο της Αθήνας και σήμερα και αύριο θα βρίσκεται στην πλατεία Κοτζιά προκειμένου όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σημαντικό φωτογραφικό ενσταντανέ.

Το κύπελο του Conferennce League θα εκτίθεται μέχρι τις οκτώ το βράδυ με τον δήμαρχο Αθηναίων να προσκαλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την πλατεία και να κάνει αναμνηστική φωτογράφιση.

Να σημειωθεί ότι την παραμονή και ανήμερα του μεγάλου τελικού στον οποίο θα δώσει τη μάχη ο Ολυμπιακός, ο δήμος Αθηναίων έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις. 

Στην πλατεία Κοτζιά θα στηθεί ένα γήπεδο 5×5, θα συμμετέχουν στις δράσεις μικρά παιδιά και οι Legends,  οι πρωταθλητές του Euro του 2004.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι από πίσω μου βρίσκεται το Κύπελλο του EUROPA CONFERENCE LEAGUE. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να φωτογραφηθεί με αυτό. Θα είμαστε εδώ μέχρι τις 8 σήμερα το βράδυ. Βεβαίως έχουμε μια σειρά από πολύ ωραίες εκδηλώσεις. Λίγο πριν τον αγώνα στις 28 και 29 Μαΐου στην πλατεία Κοτζιά θα στηθεί ένα γήπεδο 5×5, θα συμμετέχουν στις δράσεις μικρά παιδιά και οι Legends, οι πρωταθλητές του 2004 θα είναι μαζί μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και σας περιμένουμε όλους εδώ για να δείτε το τρόπαιο», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button