ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Μπάμπα στην Λεωφόρο – Του γύρισε η γλώσσα

Τελικά επανήλθε και αποχωρεί από το γήπεδο με φορείο

Σοκ στο γήπεδο της Λεωφόρου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Ο Ραχμάν Μπάμπα συγκρούστηκε σφοδρά στο κεφάλι με τον Βαγιαννίδη, έπεσε στο έδαφος και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης του ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ο Μπάμπα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Συγκεκριμένα, συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Βαγιαννίδη και έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανησυχία ήταν τεράστια και αμέσως έτρεξαν και τα δύο ιατρικά επιτελεία στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο Μπάμπα έμεινε για περίπου δέκα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, η λαχτάρα ήταν εμφανής, με τον γιατρό του Παναθηναϊκού με thumb up να καθησυχάζει τους πάντες.

Στη συνέχεια, μπήκε και το ασθενοφόρο, με τον παίκτη του Δικεφάλου να αποχωρεί με αυτό. Ο Μπάμπα ήταν ζαλισμένος, όμως είχε τις αισθήσεις του. Φυσικά όταν αποχώρησε τον χειροκρότησε ο κόσμος.

Ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες στα τελευταία πέντε λεπτά της παράτασης, ο Μπάμπα μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button