ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Καραπαπά για τη φούστα στον Μπαλτάκο λόγω «ειλικρινούς μεταμέλειας»

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ διαπίστωσε ότι ο Κώστας Καραπαπάς μετάνιωσε ειλικρινά για την κίνηση να πετάξει φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο και γι’ αυτό τον τιμώρησε με το πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στα γραφεία της ΕΠΟ στις 27/3 του 2023, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε πως έκανε δώρο μια φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Για την εν λόγω κίνησή του, ο ίδιος είχε πει ότι μετάνιωσε από την πρώτη στιγμή, με την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να του αναγνωρίζει την μεταμέλεια και να του επιβάλει πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, σύμφωνα με την «Δίκη» – κάτι που επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι η ερευνήτρια/πρωτοδίκης Μαρία Βλαχογιάννη είχε προτείνει εξάμηνο αποκλεισμό και 40.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ πλέον υπάρχει δυνατότητα προσφυγής και στην Επιτροπή Εφέσεων για μείωση του προστίμου.

Η εκδίκαση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έγινε την Πέμπτη (8/2), με τον Κώστα Καραπαπά να απολογείται για το συμβάν και να τονίζει χαρακτηριστικά.

Καραπαπάς: «Εχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό»

«Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου. Μια πράξη που ούτε με τιμά, ούτε εκφράζει την κοσμοθεωρία μου. Μπορεί να διαφωνώ σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όμως η πράξη αυτή ήταν απαράδεκτη για μένα. Ακόμα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι με κατέκριναν.

Υπήρξε ένταση πριν, αλλά έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε στο τέλος. Την είχα όντως μαζί μου τη φούστα, αλλά δεν είχα προσχεδιάσει να του την πετάξω, την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου. Ήταν μια πράξη που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν φέρομαι έτσι».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button