ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Που πας ρε ξανθέ;» – Συγκλονίζει η ανάρτηση της ομάδας του Άρη

Ο Γιάννης Ιωαννίδης πέρασε στην αιωνιότητα και η ομάδα στην οποία αναγνωρίστηκε και καταξιώθηκε είπε το δικό της «αντίο». 

Γιάννης Ιωαννίδης ΆρηςΆρης =  Γιάννης Ιωαννίδης

Η ομάδα που αγάπησε και τον αγάπησαν. Η ομάδα του. Οι βραδιές που κρατούσε «αμπαρωμένο» τον κόσμο κάθε Πέμπτη βράδυ στα τέλη της δεκαετίας του ‘8. Ο Άρης του. 

Σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση, η ΚΑΕ Άρης είπε το δικό της «αντίο» στον άνθρωπο οποίος «τον έκανε Αυτοκράτορα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Άρης

«Πού πας, «Ξανθέ»; Εσύ που έκανες τον ΑΡΗ Αυτοκράτορα;
Ανίκητο;

Πώς να καλύψουμε τέτοιο κενό;

Πού πας, Γιάννη Ιωαννίδη;

Πώς θα είναι ίδιος ο ΑΡΗΣ χωρίς εσένα στη ζωή;

Σήμερα δε θρηνούμε απλά την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας του ΑΡΗ. Σήμερα θρηνούμε την απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. Ο ΑΡΗΣ δε θα ήταν αυτός που είναι χωρίς εσένα. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι και δε θα είναι αυτός που είναι χωρίς εσένα.

Αλλά μην ανησυχείς… Η παρακαταθήκη που άφησες θα είναι ζωντανή στους αιώνες των αιώνων. Ο ΑΡΗΣ που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλης της Ελλάδας, ο ΑΡΗΣ που ένωσε όλη την Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ που έκλεινε μαγαζιά, κινηματογράφους και θέατρα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας κάθε Πέμπτη, είναι ο δικός σου ΑΡΗΣ. Το δικό σου δημιούργημα.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, μέγιστε. Η «Dream Team» ΑΡΗ Παραδείσου βρήκε τον ιδανικό κόουτς. Κι εκεί, «γκάζια» θα τους βάζεις… Γιατί η νίκη ήταν, είναι και θα είναι συνώνυμό σου…»

Related Articles

Back to top button