ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναιτωλικός: Ραντεβού με την ιστορία

Ολόκληρη η Αιτωλοακαρνανία στο πλευρό του Παναιτωλικού

Οι φίλαθλοι της ομάδας, στέλνουν μήνυμα στους παίκτες: «Παίξτε χωρίς άγχος».

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι τρεις τελευταίες μεγάλες νίκες της ομάδας μας αποτελούν ήδη παρελθόν και είμαστε σίγουροι, μέσα από το κλίμα που βλέπουμε να επικρατεί, ότι κανενός τα μυαλά δεν έχουν πάρει αέρα. Βλέπουμε ένα προπονητή που έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο υπηρετεί πιστά, κρατώντας, σωστά, χαμηλά τους τόνους.

Αύριο ο ΤΙΤΟΡΜΟΣ δίνει ένα από τα πιο σημαντικά, αν όχι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας του. Ας μην έχουμε αυταπάτες, το έργο μας είναι δύσκολο. Κόπωση από τους συνεχείς αγώνες, απουσίες λόγω τραυματισμών, εμετικοί ορισμοί διαιτητών και var, όμως, μετά και τα τελευταία αποτελέσματα αλλά κυρίως την υγεία που βγάζει επιτέλους η ομάδα, έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Για το πόσο θέλει αυτή η πόλη τη συγκεκριμένη διάκριση μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει εύκολα κάνοντας μια βόλτα σε όλα τα στέκια του Αγρινίου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσουμε πίσω την απαξίωση του θεσμού του κυπέλλου που μας στοιχειώνει χρόνια και να πάμε ένα βήμα παραπάνω. Το παιχνίδι με τον άρη μπορεί να περιμένει. Οι εποχές του “πάρτε ένα διπλό, το κύπελλο το γράφουμε στα αρχίδια μας τα δύο” έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εμπεδώσουν άπαντες στον οργανισμό του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Παίξτε χωρίς άγχος, από αυτό το παιχνίδι έχετε μόνο να κερδίσετε. Έχετε την καλύτερη ευκαιρία να γράψετε τα ονόματά σας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Δώστε τα όλα και φέρτε μας την πρόκριση.

ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !

ΥΓ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00 ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

https://m.facebook.com/Warriors.6/posts/416429933608369?

Related Articles

Back to top button