ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Στον δρόμο της επιστροφής ο Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο προπονητής που έβαλε τη σφραγίδα του στο θρυλικό back2back το 2013 βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Δεν είναι εκτίμηση, δεν πρόκειται για… ψυχανέμισμα, αλλά για ρεπορτάζ που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζουν τη μεγάλη αντεπίθεση. Αυτή αναμένεται να ξεκινήσει από την κεφαλή. Τον άνθρωπο δηλαδή που θα αναλάβει να τρέξει τον αγωνιστικό σχεδιασμό ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τωρινό ρόστερ, αλλά και για το πώς και που θα ενισχυθεί.

Στο πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βλέπουν την ιδανική επιλογή για τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα σε μια εντυπωσιακή ανάκαμψη. Οι πληροφορίες του FWS λένε πως η συμφωνία με την πλευρά του Έλληνα τεχνικού δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί. Οι επαφές με τον εκπρόσωπο του Μπαρτζώκα έχουν γίνει μέσα σε πολύ εγκάρδιο κλίμα και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, αναμένεται σύντομα η οριστικοποίηση της συμφωνίας και η επισημοποίησή της.

fws.gr

Related Articles

Back to top button
Close
Close