ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετατρέπει τα ξενοδοχεία του σε νοσοκομεία για τον κορωνοϊό

Σε μια σπουδαία κίνηση, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προχωρά ο αστέρας της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca.

Ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου θα μετατρέψει τα ξενοδοχεία που έχει στην πατρίδα του σε νοσοκομεία, για τους ασθενείς που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα, θα τους προσφέρεται δωρεάν περίθαλψη, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα καλύψει τις δαπάνες για το ιατρικό προσωπικό.

Στην Πορτογαλία έχουν εντοπιστεί έως τώρα 112 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αυτή την εβδομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο- όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της Γιουβέντους- τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο συμπαίκτης τους, Ντανιέλε Ρουγκανί.

Με ανάρτηση στα social media, την Πέμπτη, ο Ρονάλντο είχε απευθύνει έκκληση στον κόσμο να ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών για τον κορωνοϊό.

«Ο κόσμος περνά μια πολύ δύσκολη στιγμή που απαιτεί τη μέγιστη φροντίδα και προσοχή από όλους μας. Σήμερα δεν σας μιλώ ως ποδοσφαιριστής, αλλά σαν πατέρας, γιος και άνθρωπος που ανησυχεί για τις τελευταίες εξελίξεις που επηρεάζουν όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να ακολουθούμε τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το πώς να χειριστούμε αυτή την κατάσταση. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής πρέπει να είναι πάνω από κάθε συμφέρον», έγραψε μεταξύ άλλων ο σταρ του ποδοσφαίρου.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Related Articles

Back to top button