ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Καραπαπάς του Ολυμπιακού πετάει φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τ. Μπαλτάκο και τον βρίζει χυδαία

Ένα απίστευτο βίντεο από τη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς βρίζει χυδαία τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, μετά το πέρας της σημερινής σύσκεψης, στα γραφεία της ΕΠΟ, ήρθε στη δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε αποκαλύψει ο ίδιος ότι πέταξε μια φούστα προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και μέσω του οπτικοακουστικού υλικού, όπου φαίνεται επίσης να βρίζει τον Μπαλτάκο αφού του πετά φούστα που έβγαλε ως… δώρο από σακούλα.

«Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους, όταν αποχωρούσε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τη σύσκεψη στην ΕΠΟ.

Σκέψεις στην ΕΠΟ να καταγγείλει Μαρινάκη-Καραπαπά σε FIFA-UEFA για τη στάση τους στη σύσκεψη!

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΠΟ, έχοντας στην κατοχή της βιντεοσκοπημένο υλικό, αλλά και και καταγεγραμμένους τους διαλόγους της σημερινής σύσκεψης των «6», φημολογείται έντονα ότι θα καταγγείλει στα διεθνή όργανα του ποδοσφαίρου τον ιδιοκτήτη των Πειραιωτών και τον εκ των αντιπροέδρων του συλλόγου!

Είναι μία σκέψη, τη δεδομένη χρονική στιγμή, που αιωρείται στην ομοσπονδία και μένει να δούμε αν θα πάρει σάρκα και οστά.

Σημειώνεται πως στα χέρια της ομοσπονδίας υπάρχουν βιντεοσκοπημένα τα πάντα, καθώς επίσης έχουν καταγραφεί και οι διάλογοι της συνάντησης και αυτό το υλικό αναμένεται να φτάσει στα χέρια της FIFA και της UEFA.

Πηγή: sport-fm.gr

Related Articles

Back to top button