ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ατζούν μπαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο – Κάνει επαφές για την αγορά του Περιστερίου

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται ότι είναι έτοιμος για “ηχηρή” είσοδο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς βρίσκεται σε επαφές για την εξαγορά της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας, που έχει γίνει γνωστός στην Ελλάδα μέσω του τηλεοπτικού “Survivor”, είναι ιδιοκτήτης και της αγγλικής Χαλ, ενώ συνδέεται και με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναμένεται όμως να κάνει… μπάσιμο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά να υποστηρίζει ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Ατρόμητος και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξει.

«Η συνάντηση που έκανε εδώ στην Ελλάδα ο Ατζούν ήταν για τον Ατρόμητο που όπως φαίνεται θα βρεθεί στα χέρια του Ατζούν, ο οποίος θα παίζει μπάλα και στον ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι!” του MEGA.

Οι δύο πλευρές φέρονται μάλιστα να έχουν ήδη διαδικτυακές επαφές και μετά από μία σειρά από e-mail, ο Τούρκος βρίσκεται στην Ελλάδα για να κλείσει οριστικά το deal. Το γεγονός δεν έχει διαψευστεί από τον Ατρόμητο, αλλά το ρεπορτάζ από τους Περιστεριώτες κάνει λόγο για πρώιμες συζητήσεις.

Related Articles

Back to top button