ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα ξεφτίλα: Και το Πανθεσσαλικό έριξε άκυρο στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου – Ψάχνουν άλλο γήπεδο

Σε αναζήτηση άλλου γηπέδου για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στρέφεται η ΕΠΟ, μετά την ανακοίνωση της Εταιρίας Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου που έριξε άκυρο στην Ομοσπονδία.

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της ΕΠΟ με τον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί που παρουσίαζαν ως δεδομένη τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό, η Εταιρία Διαχείρισης του Σταδίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία το… ξέκοψε για το συγκεκριμένο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του Πανθεσσαλικού:

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στα το φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται όπου δει: εκεί που δεν πιάνει μελάνι…».

Η θέση της ΕΠΟ

Από την πλευρά της η ΕΠΟ αναφέρει: «Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής

Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από αυτή την εξέλιξη, η Ομοσπονδία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου γηπέδου για να γίνει ο τελικός, με την πρόθεση να είναι ένα γήπεδο όπου θα είναι δυνατό να φιλοξενηθούν και οπαδοί των δύο ομάδων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button