ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι: «Αυτό το Κύπελλο είναι από τον Ντιέγκο, το στέλνει από τον παράδεισο»

Ο Λιονέλ Μέσι μέσα από ανάρτηση στα social media στάθηκε στην κατάκτηση του Μουντιάλ και στην… δύναμη που τους έδωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα από τον ουρανό.

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του κατάφεραν να προσθέσουν το τρίτο πετράδι στο στέμμα της Αργεντινής και να της χαρίσουν το πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από 36 ολόκληρα χρόνια.

Λίγο μετά την επιστροφή της Αργεντινής στα πάτρια εδάφη με το τρόπαιο να δεσπόζει σαν το απόλυτο λάφυρο από το ταξίδι τους στο Κατάρ, ο Λιονέλ Μέσι έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας αφιέρωσε τον τίτλο στη φουρνιά του 2014 που ηττήθηκε στον τελικ,ό ενώ τόνισε πως ο στόχος εκπληρώθηκε με τη βοήθεια του Ντιέγκο Μαραντόνα από τον παράδεισο.

«Από την Γκραντόλι μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια. Ήταν κοντά σε τρεις δεκαετίες κατά τις οποίες η μπάλα μου έδωσε πολλές χαρές και επίσης λίγη λύπη. Πάντα είχα το όνειρο να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής και δεν ήθελα να σταματήσω να προσπαθώ, ακόμη και γνωρίζοντας ότι μπορεί να μην συμβεί ποτέ.

Αυτό το Κύπελλο που κατακτήσαμε είναι επίσης για όλους όσους δεν το κατάφεραν στα προηγούμενα Μουντιάλ που παίξαμε, όπως το 2014 στη Βραζιλία, όπου όλοι το άξιζαν γιατί πάλεψαν μέχρι τον τελικό, δούλεψαν σκληρά και το ήθελαν. όσο κι εγώ… Και το αξίζαμε ακόμα και σε αυτό το καταραμένο τέλος.

Είναι επίσης από τον Ντιέγκο που μας ενθάρρυνε από τον παράδεισο. Και όλων εκείνων που πάντα χρηματοδότησαν την Εθνική χωρίς να κοιτάζουν τόσο το αποτέλεσμα αλλά την επιθυμία που βάζαμε πάντα σε αυτό, και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θέλαμε.

Και φυσικά για όλο αυτό το όμορφο γκρουπ που σχηματίστηκε και από το προπονητικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της εθνικής ομάδας που όντας ανώνυμοι δουλεύουν μέρα νύχτα για να μας διευκολύνουν.

Πολλές φορές η αποτυχία είναι μέρος του ταξιδιού και της μάθησης, και χωρίς απογοήτευση είναι αδύνατο να έρθει η επιτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς! Πάμε Αργεντινή!!!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Back to top button