ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μελισσανίδης: «Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πανευτυχής μετά την κατάκτηση του τίτλου της ΑΕΚ τόνισε στην αίθουσα Τύπου της OPAP Arena ότι η ειδοποίησή του ήταν η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μετά τη στέψη της ΑΕΚ ως πρωταθλήτριας Ελλάδας για τη σεζόν 2022-2023 ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε λίγα λόγια στην αίθουσα Τύπου με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, πανευτυχή να τονίζει:

«Πριν 10 χρόνια στο Τατόι ανέλαβα μία δέσμευση απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ. Τότε υπήρχαν μόνο τρία γράμματα: ΑΕΚ και η ιστορία του club. Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας. Η πραγματική ΑΕΚ που όλοι θέλουμε και που σύντομα θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια ζωής της. 

Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω. Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο. Τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, αυτός ο προπονητής, αυτoί οι παίκτες. Θέλω να ξαναδούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τα επόμενα χρόνια. 

Το φετινό ήταν ανταγωνιστικό. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοια πρωταθλήματα και να παίρνει τον τίτλο η ομάδα την τελευταία αγωνιστική» είπε o «Τίγρης» και αποχώρησε για να χαρεί τη συνέχεια της βραδιάς, η οποία περιλαμβάνει… μπουζούκια. 

Δευτέρα και Τρίτη οι παίκτες έχουν ρεπό και από Τετάρτη ξεκινά η προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου.

Related Articles

Back to top button