ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μελισσανίδης: «Μόνο τρία γράμματα: ΑΕΚ – Μακάρι να βγαίνει πάντα τελευταία αγωνιστική ο πρωταθλητής»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαρακτήρισε συγκλονιστική τη φετινή «μάχη» του πρωταθλήματος, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης επισήμανε πως το ποδόσφαιρο ανεβαίνει επίπεδο και ευχήθηκε ο πρωταθλητής να κρίνεται πάντα στην τελευταία αγωνιστική.

«Πριν δέκα χρόνια στο Τατόι ανέλαβα μια δέσμευση στον κόσμο της ΑΕΚ. Υπήρχαν μόνο τρία γράμματα: ΑΕΚ. Και η πολύ μεγάλη ιστορία που έχει αυτό το κλαμπ. Σήμερα υπάρχει η πραγματική ΑΕΚ, αυτή που όλοι θέλουμε και σύντομα θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 100 χρόνια ιστορίας της», είπε αρχικά ο «Τίγρης» και πρόσθεσε: «Με ρωτούσατε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω. Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο. Τώρα ειδοποιεί ο Αλμέιδα, οι παίκτες, όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ. Ένα πράγμα θέλω μόνο, να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το φετινό όλοι πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν συγκλονιστικό, είχαμε πολλά χρόνια να το δούμε. Το ποδόσφαιρο έχει ανέβει από τέτοια πρωταθλήματα, μακάρι κάθε πρωταθλητής να βγαίνει τελευταία αγωνιστική».

Related Articles

Back to top button