ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μελισσανίδης: Αναστολή τιμωρίας Σαββίδη ώστε να βρεθεί στον τελικό Κυπέλλου

Μια τέτοια κίνηση θα βοηθήσει προς την σωστή κατεύθυνση προκειμένου ο τελικός μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να διεξαχθεί ομαλά, αναφέρει.

 

 

Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την τιμωρία του για τα γεγονότα της Τούμπας, δεν έχει το δικαίωμα να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο.

Με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε την επιθυμία του να ανασταλεί προσωρινά η τιμωρία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να μπορέσει να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μία τέτοια κίνηση θα βοηθήσει προς την σωστή κατεύθυνση προκειμένου ο τελικός μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να διεξαχθεί ομαλά.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Related Articles

Back to top button