ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αφαίρεση βαθμών από -3 έως -10 κινδυνεύουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε με αφαίρεση βαθμών ετοιμάζει η κυβέρνηση με την τροπολογία που θα κατατεθεί εντός της ημέρας στη Βουλή.

ADS

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τροπολογία θα κατατεθεί το απόγευμα με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντως και οι ποινές που προβλέπονται θα περιλαμβάνουν αφαίρεση ακόμη και 10 βαθμών.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο η Ξάνθη όσο και ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αλλά με αφαίρεση βαθμών, εφόσον βεβαίως η εισήγηση της ΕΕΑ γίνει αποδεκτή από τα αρμόδια όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η τροπολογία θα περιλαμβάνει αφαίρεση από 5 έως και 10 βαθμούς.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος και μια απόφαση που ενδέχεται να κρίνει ακόμη και τον πρωταθλητή μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Την μετατροπή των ποινών είχε προαναγγείλει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην υπάρχουν εξοντωτικές ποινές στις ποδοσφαιρικές ομάδες.

«Με απόφαση του πρωθυπουργού αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην καθιερωμένη ενημέρωση, εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του Λευτέρη Αυγενάκη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button