ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρινάκης: «Η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει» 

Τι είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΠΟ, μετά τη συνάντηση των Big-4 με τον Στιβ Μπένετ.

Αστραψε και βρόντηξε ο ηγέτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την αποχώρησή του από γραφεία της ΕΠΟ, μετά τη συνάντηση των Big-4 με τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ανέφερε: «Τι να σας πω εγώ; Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Ο,τι χειρότερο υπάρχει είναι η ΕΠΟ…».

Μια συνάντηση που κράτησε περισσότερες από τέσσερις ώρες, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή, να βγάζει στη… σέντρα την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Τάκη Μπαλτάκο.

Εξαλλος ήταν κατά την αποχώρησή του και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος όταν βγήκε από τα γραφεία της ΕΠΟ έριξε μια… φαρμακερή ατάκα για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας. «Έχω κάνει δώρο μια… φούστα του Μπαλτάκου». «Να τη φορέσει για να δει αν του κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button